Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την απόφαση για αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού

Print Friendly, PDF & Email

Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης ήταν οι πρώτες ΠΑΕ που αντέδρασαν μετά την απόφαση της Super League να προτείνει στην ΕΠΟ την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού για όσες ομάδες δεν αδειοδοτηθούν.

Τόσο ο Πλατανιάς όσο και ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες που ψήφισαν κατά της πρότασης για κατάργηση του υποβιβασμού.

Πλατανιάς: Θέατρο του παραλόγου

Μάλιστα, οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ χαρακτήρισαν ανεπίσημα «θέατρο του παραλόγου» το Δ.Σ. της λίγκας που έλαβε χώρα την Πέμπτη (3/5) το απόγευμα.

«Σχετικά με την ψηφοφορία σήμερα στην Λίγκα, εμείς είχαμε από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία τοποθετηθεί για την αλλαγή στον κανονισμό και η θέση μας είναι γνωστή. Όπως γνωστή ήταν και στο Δ.Σ. το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε. Όμως δεν ήταν δυνατόν σήμερα να πάρουμε μέρος σε μια διαδικασία – θέατρο του παραλόγου και για αυτό επιλέξαμε την αποχή», σχολίαζαν χαρακτηριστικά από τον Πλατανιά.

Μποροβήλος: Δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, αποχωρώντας από τα γραφεία του συνεταιρισμού εξήγησε γιατί οι Αρκάδες τήρησαν αρνητική στάση στην αλλαγή του κανονισμού:

«Εμείς ήμασταν αρνητικοί, γιατί αυτή είναι η πάγια θέση μας, δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκάθαρα έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό, μακάρι να βρει το δρόμο του. Το κάθε πρωτάθλημα ξεκινά από τα μεγάλα κλαμπ και οποίος λέει το αντίθετο είναι εκτός πραγματικότητας» .

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή