Οι Ρωσίδες “απειλούν” τους Αγγλους διεθνείς ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου

Print Friendly, PDF & Email

Μπορεί το Μουντιάλ της Ρωσίας να αποτελέσει πεδίο… μάχης μεταξύ Κρεμλίνου και Αγγλίας; Μπορεί να προκαλέσει σαμποτάζ των Ρώσων προς του Άγγλους για μια κακή πορεία στη διοργάνωση;

Με τις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Δύσης να βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους εδώ και πολλά χρόνια λόγω Συρίας, Ουκρανίας, κυβερνοεπιθέσεων, της υπόθεσης της φερόμενης ρωσικής επέμβασης στις αμερικανικές εκλογές, της υπόθεσης Σκριπάλ κ.α., είναι αναμενόμενο το κακό αυτό κλίμα να επεκτείνεται και σε πολλούς άλλους τομείς πέραν της πολιτικής, της οικονομίας και των διεθνών σχέσεων, ωστόσο κάποιοι φαίνονται να το… τερματίζουν.

Η πιο πρόσφατη προειδοποίηση έρχεται από έναν ειδικό ασφαλείας, ο οποίος, εν όψει του Μουντιάλ της Ρωσίας, υποστήριξε στην Express.co.uk πως οι παίκτες της Εθνικής Αγγλίας θα μπορούσαν να γίνουν στόχοι μιας ρωσικής…σεξουαλικής απειλής.

Αναλυτικότερα, ο καθηγητής Άντονι Γκλις, του Κέντρου Ασφαλείας και Πληροφοριών του Πανεπιστημίου του Μπάκιγχαμ, είπε πως οι Βρετανοί διεθνείς θα μπορούσαν να στοχευθούν σε ειδικές επιχειρήσεις «παγίδευσης» από «πανέμορφες Ρωσίδες» εν όψει μεγάλων αγώνων του Μουντιάλ και να εκβιαστούν, καθώς, όπως εκτίμησε, το Κρεμλίνο θα έκανε ό,τι μπορούσε (στον απόηχο της υπόθεσης της επίθεσης με χημικό όπλο στον Ρώσο πρώην πράκτορα Σκριπάλ σε βρετανικό έδαφος, που η Βρετανία αποδίδει στη Ρωσία και η Ρωσία αρνείται) για να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να κερδίσει το Μουντιάλ η Εθνική Αγγλίας.

«Ξέρω ότι η Αγγλία δεν έχει και πολλές ελπίδες να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά εάν υπάρχει ένας τρόπος να μειωθούν ακόμα περισσότερο οι ελπίδες της, μέσω δηλητηριασμού τροφίμων, ή με παγιδεύσεις κορυφαίων παικτών από πανέμορφες Ρωσίδες, θα το κάνουν.

Συνάδει με μια χώρα όπου η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο κράτος και τους υποστηρικτές του φαίνεται να έχει εξαφανιστεί, στα μάτια πολλών παρατηρητών. Λέω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν, τέτοια πράγματα μπορούν να συμβούν.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα όμορφο παιχνίδι, αλλά κατά τη σύγχρονη εποχή, για 100 περίπου χρόνια από τους Ολυμπιακούς του Βερολίνου το 1936, τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα έχουν χρησιμοποιηθεί από απολυταρχικά καθεστώτα προς όφελός τους».

Πηγή: pagenews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή