Οι τρεις πτώσεις που δεν ήταν πέναλτι και η “παραφωνία” με τον Χιμένεθ

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίστηκε και τη Δευτέρα το καλό τριήμερο για τη διαιτησία, αφού ο Διαμαντόπουλος έφερε εις πέρας με επιτυχία την αποστολή του στην αναμέτρηση που έκλεισε την 8η αγωνιστική μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρόμητου, όπως σημείωσε ο κριτής του Master Ref, Κώστας Ακρίδας.

Αγώνας: ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-1, Διαιτητής Διαμαντόπουλος, Κριτής: Κώστας Ακρίδας.

«Τόσο στο 28′ όσο και στο 42′ δεν υπάρχει τίποτα στις πτώσεις του Λόπες στη μεγάλη περιοχή, ενώ μάλιστα ο Διαμαντόπουλος θα μπορούσε να δείξει και κίτρινη κάρτα στην πρώτη περίπτωση.

Ούτε στο 75′ υπάρχει φάση για πέναλτι, που ζήτησε η ΑΕΚ, στην πτώση του Μάνταλου, περισσότερο επιθετικό φάουλ ήταν.

Συνολικά ο Διαμαντόπουλος έκανε καλή διαιτησία, ήταν ψύχραιμος, κοντά στις φάσεις, με καθαρές αποφάσεις και καθαρό μυαλό. Επίσης ήταν πολύ καλός στον πειθαρχικό έλεγχο αφού όλες οι κάρτες που έδειξε ήταν σωστές. Μάλιστα δύο εξ αυτών, υποδείχθηκαν σε παίκτες του Ατρόμητου (Μπουσούλατζιτς, Ντάουντα), αφού πρώτα είχε αφήσει το πλεονέκτημα υπέρ της ΑΕΚ και στη συνέχεια γύρισε τη φάση πίσω βγάζοντας σωστά την κίτρινη κάρτα.

Μοναδικό λάθος ένα οφσάιντ, όπου ανακόπηκε επίθεση της ΑΕΚ και μοναδική παραφωνία η φάση με τον Μανόλο Χιμένεθ που έπαιξε την μπάλα με τα χέρια πριν αυτή βγει πλάγιο.

Ο τέταρτος διαιτητής, στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο Μπλάνας, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός και έπρεπε να τον προλάβει. Ο Διαμαντόπουλος πάντως ενήργησε σωστά, παρατήρησε τον Χιμένεθ και τον προειδοποίησε ότι θα τον αποβάλει αν επαναλάμβανε παρόμοια συμπεριφορά».
Βαθμολογία: 8,20

Δείτε τις φάσεις του αγώνα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή