Οι 15 προϋποθέσεις για να δοθεί άδεια λειτουργίας στο Πανθεσσαλικό!

Print Friendly, PDF & Email

Αμφίβολη παραμένει η έκδοση άδειας καταλληλότητας του Πανθεσσαλικού σταδίου λίγα 24ώρα πριν την τέλεση του τελικού κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ!

Όπως προκύπτει από έγγραφο της περιφέρειας Μαγνησίας με ημερομηνία 3/5, που παρουσιάζει το Soccerplus, για να δοθεί η άδεια καταλληλότητας θα πρέπει να γίνουν 15 ξεχωριστές εργασίες μέχρι το Σάββατο 6/5.

To έγγραφο, που υπογράφει ο πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου αθλητικών εγκαταστάσεων, ο οποίος έλεγξε τον χώρο βάσει απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας καταλήγει ως έξης: «Προκειμένου η επιτροπή να εισηγηθεί θετικά για την χορήγηση άδειας στην παραπάνω αθλητική εγκατάσταση, πρέπει οι κύριοι αυτής να προβούν στην αποκατάσταση των ως άνω παρατηρήσεων-ελλείψεων. Σε αντίθετη περίπτωση η επιτροπή θα εισηγηθεί την μη χορήγηση άδειας λειτουργίας σε εγκατάσταση που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις του νόμου».

Οι αλλαγές που ζητούνται να γίνουν μέχρι το Σάββατο 6/5 είναι οι εξής:

  1. Εμπροσθεν της γυάλινης πόρτας του γυμναστηρίου (αίθουσα κλειστού στίβου) να τοποθετηθεί μεταλλική πόρτα που να ασφαλίζει.
  2. Εναντι πόρτας γυμναστηρίου κλειστού στίβου (θύρα που υπάρχει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και επικοινωνεί με κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου) να τοποθετηθεί πλέγμα στα σημεία όπου ελλείπει.
  3. Να σταθεροποιηθεί η μεταλλική πόρτα που υπάρχει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και επικοινωνεί με κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου (τοποθέτηση πείρου ασφαλείας στη βάση της πόρτας).
  4. Να ισχυροποιηθεί η πόρτα του νοτιοανατολικού τμήματος και να τοποθετηθεί άνωθεν αγκαθωτό σύρμα.
  5. Να ενισχυθεί το πλέγμα και να τοποθετηθούν δύο αντηρίδες σταθεροποίησης της πόρτας στο νοτιοανατολικό, βορειοανατολικό και νοτιοδυτικό πύργο (επίπεδο+7.70).
  6. Να ενισχυθούν και επισκευαστούν οι θύρες διαδρόμων κυκλοφορίας θεατών (επίπεδο+7.70) στα σημεία ανάμεσα στην ανατολική και βόρεια κερκίδα (πέταλο φιλοξενούμενων).
  7. Ανάμεσα στις δύο συρόμενες πόρτες πλησίον της τρίτης πεζογέφυρας να τοποθετηθούν σταθερά κιγκλιδώματα (κάγκελα) αντί των υπαρχόντων διάφραχτων.
  8. Να ενισχυθούν-προφυλαχθούν οι Η/Μ εγκαταστάσεις στις εισόδους του σταδίου (π.χ. ηλεκτρικοί πίνακες πυλώνων φωτισμού).
  9. Να ενισχυθεί η βορειοανατολική σταθερή πόρτα με μεταλλική μπάρα.
  10. Να πακτωθούν-σταθεροποιηθούν οι εσχάρες απορροής ομβρίων και όλοι οι πείροι των θυρών, με τρόπο που να μην μπορούν να αποξηλωθούν από τους θεατές.
  11. Να καλυφθεί πλευρικά η φυσούνα εξόδου των αθλητών.
  12. Να αποκατασταθούν τα αποκολλημένα καθίσματα από τις κερκίδες.
  13. Να τοποθετηθούν και να είναι λειτουργικές κάμερες ασφαλείας.
  14. Να τοποθετηθεί σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
  15. Να εξοπλιστεί κατάλληλα το Ιατρείο της Αθλητικής εγκατάστασης.

Τέλος στο έγγραφο αναφέρεται ότι «οι ως άνω με αριθμό 1 έως 10 παρατηρήσεις-ελλείψεις είχαν επισημανθεί στην από 3.11.2014 Εκθεση του Προέδρου της Επιτροπής ελέγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων και ουδεμία αποκατάσταση συμμόρφωση δεν έγινε επί αυτών»!

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή