Οκτώ μέλη του House of Cards κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση τον Κέβιν Σπέισι

Print Friendly, PDF & Email

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για τη συμπεριφορά του Κέβιν Σπέισι. Μετά τον Άντονι Ραπ που κατήγγειλε παρενόχληση από τον διάσημο ηθοποιό πριν από 32 χρόνια (όταν ήταν μόλις 14 ετών) σχεδόν κάθε μέρα βγαίνουν στη δημοσιότητα κι άλλα περιστατικά.

Την Πέμπτη μέσω του Variety ένας 46χρονος κατηγόρησε τον Σπέισι για απόπειρα βιασμού, όταν ήταν και αυτός μόλις 14 ετών, ενώ λίγες ώρες αργότερα το CNN δημοσιοποίησε τις καταγγελίες οκτώ μελών του συνεργείου του House of Cards, που περιλαμβάνουν περιστατικά που έλαβαν χώρα την τελευταία πενταετία κατά την οποία η σειρά βρίσκεται στον αέρα.

Όλοι τους θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και περιγράφουν τη συμπεριφορά του Σπέισι ως συμπεριφορά αρπακτικού που έκανε το περιβάλλον εργασίας τοξικό.

Οι περισσότεροι περιγράφουν στριμώγματα που τους έκανε, αγγίγματα χωρίς συναίνεση και σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου.

Η παραγωγή του House of Cards έχει σταματήσει από τα μέσα της εβδομάδας για να διερευνηθούν οι συνθήκες εργασίας στον χώρο γυρισμάτων, αλλά κάτι μας λέει ότι με τόσα περιστατικά να έρχονται στην επιφάνεια, δύσκολα το Netflix θα πάρει την απόφαση να συνεχίσει τη σειρά, αν και με ανακοίνωση του είχε τονίσει ότι η επόμενη σεζόν θα είναι και η τελευταία.

Πηγή: roxx.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή