Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των κατηγορούμενων για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας»

Print Friendly, PDF & Email

Με τις απολογίες άλλων πέντε κατηγορουμένων συνεχίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» .

Την Πέμπτη (18/10) ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών των 30 συνολικά κατηγορούμενων καθώς απολογήθηκαν πέντε στελέχη (Ίων Χατζηιωνάς, Γιώργος Λυγεράκης, Κωνσταντίνος Βουρδάκης, Αριστείδης Σταυρόπουλος, Αθανάσιος Ισμαήλοτων) εταιριών Pc Systems και Opentec που είχαν αναλάβει από την ΕΠΟ να τρέξουν το συγκεκριμένο έργο. Στους ισχυρισμούς τους ενώπιον της έδρας αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται πως με βάση την κάρτα υγείας θα έπρεπε να γίνουν 250.000 μετρήσεις σε αθλητές, ωστόσο ολοκληρώθηκαν μόλις 30.000.

Επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 25 Οκτωβρίου, όπου θα πάρουν τον λόγο ο Εισαγγελέας έδρας Χαράλαμπος Τζιώνης και η πολιτική αγωγή που είναι η ΕΠΟ.

Ακολούθως θα αγορεύσουν οι δικηγόροι των 30 κατηγορούμενων. Σημειώνεται ότι από τους 30 κατηγορούμενους οι 22 προέρχονται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μεταξύ αυτών οι πρώην πρόεδροι Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος, Γιώργος Σαρρής και Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή