Ολοκληρώθηκε η αγορά του ALPHA από τον Βαρδινογιάννη

Print Friendly, PDF & Email

Ολοκληρώθηκε και επίσημα πλέον η εξαγορά του ομίλου ALPHA από την οικογένεια Βαρδινογιάννη με την ανακοίνωση της συναλλαγής να αναφέρει τα παρακάτω:

Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συναλλαγής, υπό τους όρους που περιγράφονται στην από 30.10.2018 Ανακοίνωση, για την απόκτηση μέσω της θυγατρικής της εταιρίας με την επωνυμία MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED (*)οποία εδρεύει στην Κύπρο, κοινού ελέγχου επί των εταιρειών :

ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA),
ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98,9 στην Αττική) και
ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 96,5 στην Θεσσαλονίκη).

Για την ολοκλήρωση των συναλλαγών και του μετοχικού μετασχηματισμού για τον από κοινού έλεγχο με την ALPHA MEDIA GROUP LIMITED και τον κ. Δημήτριο Κοντομηνά, των ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε., ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. και ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε., η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. εκταμίευσε το ποσό των Ευρώ 33 εκατ.

(*) Αποκτήθηκε από την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. με την αρχική επωνυμία «SEILLA ENTERPRISES LIMITED» τον Οκτώβριο του 2018 και μετονομάστηκε σε «MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED» τον Δεκέμβριο του 2018.

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή