Ολοκληρώνεται δια χειρός Περέιρα o νέος κανονισμός διαιτησίας

Print Friendly, PDF & Email

Σχεδόν έτοιμος είναι ο νέος κανονισμός διαιτησίας, ο οποίος όπως έχει γράψει το SoccerPlus είναι φτιαγμένος από τον ίδιο τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Ο κανονισμός θα αποτελέσει τον οδικό χάρτη της διαιτησίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα υιοθετήσει τις προτεινόμενες από τη FIFA αλλαγές, όπως είναι ο κατά περίπτωση ορισμός ξένων διαιτητών σε αγώνες της Super League και του Κυπέλλου, αλλά και η προσθήκη τρίτου μέλους στην ΚΕΔ που θα προέρχεται από το εξωτερικό.

Επίσης, αναμένεται να υπάρχει πρόβλεψη και για τη χρήση του VAR  σε ματς της Super League και του Κυπέλλου, απόφαση που έχει ήδη ληφθεί από την ΕΕ της ΕΠΟ.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τόσο ο κανονισμός διαιτησίας όσο και οι υπόλοιποι κανονισμοί (Πειθαρχικός Κώδικας, ΚΑΠ, Κώδικας Δεοντολογίας) θα τεθούν προς επικύρωση στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΕ της Ομοσπονδίας, αφού εγκριθούν από τη FIFA, και θα αποτελέσουν την πυξίδα που θα έχει η διοίκηση της ΕΠΟ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία και αποτελεί μεγάλο στοίχημα γι’ αυτή.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή