Ολυμπιακός Βόλου κατά Αστέρα Ιτέας: “Είναι θράσος να μιλάτε εσείς για τραμπουκισμούς”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας στον Αστέρα Ιτέας και τις καταγγελίες του για “δήθεν τραμπουκισμούς και προκλητικές συμπεριφορές παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων” στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν θα μπαίναμε στον κόπο να απαντήσουμε στις ανυπόστατες αναφορές και καταγγελίες του Αστέρα Ιτέας, εάν δεν αναφέρονταν σε δήθεν τραμπουκισμούς, και προκλητικές συμπεριφορές παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων.

Η συμπεριφορά παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, προς όλες τις ομάδες που έχουν φιλοξενηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ήταν, είναι και θα είναι πάντα άψογη γιατί αυτό προκύπτει από την αθλητική μας παιδεία.

Αυτό αποδεικνύεται από το ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε απασχολήσει την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ούτε για το παραμικρό παράπτωμα και είμαστε υπερήφανοι για αυτό.

Αντίθετα, η δική σας συμπεριφορά ήταν προκλητική σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Επίσης, ξεχάσατε να αναφέρετε στην ανακοίνωση σας την αντιμετώπιση που είχαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν κάποιοι (φιλόξενοι) φίλαθλοι σας, έριξαν 3 καπνογόνα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας μας.

Είναι «θράσος» να μιλάτε τουλάχιστον εσείς για τραμπουκισμούς.

Είμαστε υπερήφανοι για τον προπονητή μας και όλο το προπονητικό επιτελείο, όπως και για τους φιλάθλους μας, που έχουν δείξει άψογη συμπεριφορά σε όλα τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.

Δεν χάσατε κύριοι το παιχνίδι ούτε από δήθεν τραμπουκισμούς, ούτε από τον διαιτητή.

Τα στατιστικά του αγώνα εξηγούν. Χάσατε από μια ανώτερη ομάδα, γιατί είχατε μόνο μια τελική προσπάθεια για 93 λεπτά αγώνα και εμείς τουλάχιστον 20.

Μάλλον εμείς έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε, που μας ακυρώθηκαν δυο τέρματα και δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι σε χέρι αμυντικού της ομάδας σας, όπως ξεκάθαρα προκύπτει από τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Σεβόμαστε την προσπάθεια που κάνετε εσείς, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής σας, αλλά θα περιμέναμε να σεβαστείτε και εσείς την δική μας προσπάθεια, και όχι να ψάχνετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.

Στο μόνο που συμφωνούμε είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και γιορτή που παίζουν δύο και κερδίζει ο καλύτερος και εμείς σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν οι καλλύτεροι.

ΥΓ1 Είμαστε βέβαιοι και το περιμέναμε ότι θα παίξετε για την ομάδα σας!!!! Αυτό να κάνετε και στα επόμενα σας παιχνίδια.

ΥΓ2 Δεν σας αδικούμε για δήθεν δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου που αναφέρετε, γιατί προφανώς δεν γνωρίζετε ποιος είναι και γιατί ο πρόεδρος μας δεν έκανε καμιά δυσμενή δήλωση για τον προπονητή σας, ούτε για κάποιον άλλο από το τεχνικό σας επιτελείο.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή