«Τονίζουμε σε FL, ΚΕΔ και ΕΠΟ πως δεν έχει κανένας δικαίωμα να μας “κλέβει”»

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τις δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου για τη διαιτησία του Ανδρέα Γκάμαρη στο Ολυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 1-1, η θεσσαλική ομάδα τοποθετήθηκε επί του θέματος και με επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καταδικάζει το διαιτητικό τρίο της συνάντησης με τον Ιωνικό, για τις αποφάσεις που έλαβαν στην διάρκεια του αγώνα και στέρησαν από την ομάδα μας αυτό που πραγματικά άξιζε στο γήπεδο.

Τονίζουμε και διασαφηνίζουμε τόσο στην Football League, όσο και στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ, πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας «κλέβει» αυτό που πραγματικά δικαιούμαστε στο γήπεδο. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας στερεί, αυτό που με πολύ κόπο και πολύ κόστος καταφέραμε, δηλαδή να γεμίσουμε το γήπεδο με κόσμο. Αυτό δεν εξαγοράζεται με όλα τα εκατομμύρια του κόσμου.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι αποφάσεις του διαιτητικού τρίο οφείλονταν σε ανθρώπινο λάθος και δεν προήλθαν από κάποια σκοπιμότητα. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε να μην επαναληφθούν παρόμοια λάθη καθώς μετά θα είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε διαφορετικά”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή