Οπαδικά κίνητρα στον ξυλοδαρμό μαθητών στο Αιγάλεω – Στην Αθλητική Βία η υπόθεση

Print Friendly, PDF & Email

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση ξυλοδαρμού μαθητών, μέσα στο πάρκο του Μπαρουτάδικου, στο Αιγάλεω, το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Αθλητικής Βίας, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως τα κίνητρα της επίθεσης ήταν οπαδικά.

Τα πρώτα στοιχεία έδειχναν ότι οι τρεις μαθητές έπεσαν θύματα αδίστακτων κακοποιών, που τους έκλεψαν τα κινητά. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αλλάζουν τα δεδομένα.

Η πρώτη επίθεση έγινε στις 21.30, σε βάρος 16χρονου, ο οποίος βρισκόταν με τρεις φίλες του, μέσα στο πάρκο του Μπαρουτάδικου, στο Αιγάλεω. Ομάδα 15 ατόμων, τον πλησίασε και τον ρώτησε τι ομάδα είναι. Εκείνος απάντησε, φαίνεται όμως πως η απάντηση του δεν ήταν… αρεστή. Οι δράστες ζήτησαν το κινητό του, ο 16χρονος προσπάθησε να αντισταθεί και τότε τον ξυλοκόπησαν.

Περίπου μισή ώρα αργότερα, συνέβη ακριβώς το ίδιο περιστατικό, αυτή τη φορά με θύματα δύο 14χρονους, τους οποίος επίσης χτύπησαν με απίστευτη βιαιότητα.

Όπως κατήγγειλαν στον ΑΝΤ1 αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας μαθητής έμεινε λιπόθυμος με πολλά κατάγματα, και στον δεύτερο έσπασαν το σαγόνι και τα πλευρά του, ενώ παιδιά που την ίδια ώρα περνούσαν από το σημείο προσπάθησαν, μάταια, να τους σταματήσουν. Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές φώναξαν την αστυνομία, ενώ τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή