Οπαδικό άρωμα πίσω από τους πυροβολισμούς στο Παγκράτι

Print Friendly, PDF & Email

Στην αιματηρή βεντέτα που σοβεί εδώ και χρόνια μεταξύ των οπαδών δυο μεγάλων ομάδων της Α’ Εθνικής, ψάχνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, τον “μίτο της Αριάδνης” που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση του σοβαρού περιστατικού στο Παγκράτι. Όπου τρεις άγνωστοι τραυμάτισαν με πυροβόλο όπλο, δυο επιβάτες νοικιασμένου αυτοκινήτου. Οι πυροβολισμοί στο Παγκράτι τρομοκράτησαν τους κατοίκους της περιοχής το βράδυ του Σαββάτου, 11.11.2017.

Η νέα αποκάλυψη αφορά σε έναν από τους τραυματίες και συγκεκριμένα τον 28χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σεσημασμένος χούλιγκαν μεγάλης Αθηναϊκής ομάδας. Μάλιστα, κατά καιρούς απασχολεί τις αρμόδιες αρχές με επεισόδια αλλά και οργανωμένους συνδέσμους της συγκεκριμένης ομάδας. Αυτό, κάνει τους Αξιωματικούς της Ασφάλειας Αθηνών που έχει αναλάβει τις έρευνες να εξετάζουν σοβαρά το εξής: ενδεχόμενο: Οι πυροβολισμοί στο Παγκράτι να συνδέονται με την θανατηφόρα αντιπαλότητα οργανωμένων χούλιγκαν συγκεκριμένων ομάδων.

Ο 28χρονος περιγράφεται ως ενεργός και δραστήριος χούλιγκαν. Έχει απασχολήσει πολλές φορές το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής. Μάλιστα, θεωρείται “επαγγελματίας” του είδους.

Τον Οκτώβριο του 2013 φέρεται να ήταν ανάμεσα στους 10 συλληφθέντες οπαδούς μεγάλης Αθηναϊκής ομάδας. Οι οπαδοί είχαν βγει βράδυ Σαββάτου για… “κυνήγι” αντιπάλων οπαδών. Κατέληξαν σε γνωστό κλαμπ του Παγκρατίου που θεωρείται στέκι των αντίπαλων χούλιγκαν.Τότε είχε δημιουργηθεί ένα σοβαρότατο επεισόδιο. Κατά την διάρκειά του, είχε τραυματιστεί σοβαρά ο 23χρονος πορτιέρης του κλαμπ. Συγκεκριμένα δέχθηκε πυροβολισμό εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα.

Οι εννέα από τους δέκα χούλιγκαν είχαν συλληφθεί. Ανάμεσά τους και ο 28χρονος. Μέρες αργότερα, είχε παραδοθεί στις αρχές ο γιος γνωστού ιδιοκτήτη ψαροταβέρνας που θεωρείται στέκι πολιτικών, διάσημων, αλλά και γνωστών αθλητών. Ήταν ο άνθρωπος που είχε πυροβολήσει τον υπάλληλο του κλαμπ.

Βέβαια και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Δηλαδή όχι αποκλειστικά αυτό με το… οπαδικό άρωμα. Εξετάζουν το ξεκαθάρισμα να πραγματοποιήθηκε λόγω διαφορών από δοσοληψίες ναρκωτικών, ακόμα και των ανισομερή καταμερισμό λείας από ληστείες και κλοπές. Κι αυτό διότι ο φίλος του 28χρονου, κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για περιπτώσεις ληστειών και κλοπών. Είχε, μάλιστα, εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή