Οπαδοί Παναχαϊκής: «Κάναμε όνειρα, με ανθρώπους που δεν αγάπησαν την ομάδα»

Print Friendly, PDF & Email

Ανάρτηση στο Facebook πραγματοποίησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής «Nortenos», στην οποία έκαναν λόγο για αβεβαιότητα όσον αφορά το μέλλον της ομάδας. 

Παράλληλα αναφέρθηκαν και στην πρώτη τους συνάντηση με τον νέο μεγαλομέτοχο τονίζοντας πως ”δεν μας έκανε σοφότερους”.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Κάναμε μεγάλα όνειρα με μικρούς και αποδεδειγμένα, δολοπλόκους ανθρώπους. Ανθρώπους που ποτέ δεν αγάπησαν την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Εγωιστές ανθρώπους, οι οποίοι εγκαταλείποντας την προσπάθεια κινήθηκαν με μόνο γνώμονα την εκδίκησή, προς την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ και την Πάτρα. Αυτοί που έκαναν περιουσίες, από όλους εμάς. Το καρκίνωμα της Ερασιτεχνικής, είναι ενα καλά εκπαιδευμένο υπάκουο σκυλάκι. Άνθρωποι υποτακτικοί χωρίς όραμα και καμια διάθεση υπεράσπισης της Ιδέας.

Οι διαπιστώσεις δεν είναι αυθαίρετες. Επιβεβαιώνονται, απο τα γεγονότα. Είχαμε και μια πρώτη κουβέντα με τον κύριο Καλογερόπουλο. Δεν γιναμε σοφότεροι σε κανένα ζήτημα. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ είναι Ιδέα για εμάς και την υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις και κάτω από πολύ δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες, που ο απλός κόσμος, δεν μπορεί να γνωρίζει. Αντέχουμε!!! Ελπίζουμε, η επόμενη κατηγορία να μην είναι κάποια σκαλοπάτια προς τα κάτω…

ΥΓ. Σήμερα, ήταν να κατατεθούν Ασφαλιστικά μέτρα από κάποιον μέτοχο. Τσάμπα καίει η λάμπα; ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή