Οπαδοί ΠΑΟΚ: Κάλεσμα για παρουσία στην Λαμία παρά την απαγόρευση

Print Friendly, PDF & Email

Παρά την απαγόρευση από τον αρμόδιο υπουργό, οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Λαμία, οι οπαδοί της ομάδας, ετοιμάζονται να δώσουν το παρών τόσο στο ματς του «δικεφάλου» στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, όσο και «σε όσα γήπεδα και αν αγωνιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Η ανακοίνωση της Θύρας 4:

Η ώρα έφτασε. Κάθε βδομάδα περνάει ολοένα και πιο βασανιστικά. Το ασπρόμαυρο τρένο δε σταματάει πουθενά. Το Σάββατο θα είμαστε όλοι στην τόσο φιλόξενη και γεμάτη ωραίες αναμνήσεις Λαμία.

Δε μας νοιάζει αν το γήπεδο είναι μικρό δε μας νοιάζει αν υπάρχουν απαγορεύσεις ή όχι. Τα 33 χρόνια είναι πολλά και ολόκληρες γενιές ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ δεν έχουν δει αυτόν τον τεράστιο σύλλογο να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος.

Δεν αντέχουμε ούτε στην ιδέα να μην είμαστε δίπλα στην ομάδα σε όσα γήπεδα και αν αγωνιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Γι αυτό λοιπόν ετοιμαστείτε, Λαμία ερχόμαστε.

Επίσης ο σύνδεσμος ανακοινώνει πως από σήμερα Πέμπτη 15/2 έως και την Τετάρτη 21/2 γίνονται οι προ-εγγραφές για τα εισιτήρια του ματς με τον ολυμπιακό. Απαραίτητη προσκόμιση αντίγραφου ταυτότητας και αριθμού αμκα(χωρίς αντίγραφο).

Τέλος ενημερώνουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ πως την Παρασκευή 23/2 διοργανώνουμε pregame party πριν το ματς με το γαύρο στα γραφεία του συνδέσμου.

Αφιερωμένη η βραδιά σε όλα τα φιλαράκια που λόγω της σαπίλας και της βρωμιάς που παίζει στο μπουρδέλο που ζούμε αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό.

Σας περιμένουμε όλους. Η Θεσσαλονίκη ζει στιγμές παράνοιας και αυτό το πρωτάθλημα θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη όλων.

Μετά τιμής,
Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή