Οπαδοί του Ολυμπιακού ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στην Τρούμπα

Print Friendly, PDF & Email

Άγριο ξυλοδαρμό υπέστησαν δύο αστυνομικοί από οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από κλαμπ της ομάδας στην Τρούμπα του Πειραιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Έθνος”, το περιστατικό έγινε στις 4 το πρωί της Κυριακής, όταν νεαροί φίλοι του Ολυμπιακού βγήκαν από νυχτερινό μαγαζί φωνάζοντας συνθήματα της ομάδας τους. Στο απέναντι πεζοδρόμιο στέκονταν δύο αστυνομικοί που είχαν πάει στην περιοχή για διασκέδαση.

Κάποια στιγμή οι οπαδοί των “ερυθρολεύκων” τους πλησίασαν απειλητικά και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Εκείνοι απάντησαν “Ολυμπιακός”, ωστόσο η παρέα των νεαρών επέμεινε λέγοντας: “Δεν είστε. Δείξτε τα κινητά σας τηλέφωνα”.

Οι αστυνομικοί τότε πήγαν να απομακρυνθούν και οι οπαδοί άρχισαν να τους βρίζουν, να τους κυνηγούν και να τους γρονθοκοπούν. Το αποτέλεσμα ήταν να τους τραυματίσουν ελαφρά και να διακομιστούν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολούθησε η κινητοποίηση της αστυνομίας και συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής συνολικά 12 άτομα (οκτώ ανήλικοι και τέσσερις ενήλικοι). Από τους ενηλίκους, οι δύο αναγνωρίστηκαν από τα θύματα ως τα άτομα που τους χτυπούσαν με γροθιές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Πειραιά και καταδικάστηκαν σε 15 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή