Οπαδός ξύπνησε από κώμα στο άκουσμα του ύμνους της ομάδας τους!

Print Friendly, PDF & Email

Η αγάπη του για την Πλίμουθ φαίνεται πως κράτησε στη ζωή τον Τόνι Κεμπ.

Ο 59χρονος πατέρας τριών παιδιών υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο από ανεύρυσμα στον μετωπιαίο λοβό και έπειτα από χειρουργείο που κράτησε 18 ώρες έπεσε σε κώμα, με τη σύζυγό του Ντάνα να επιστρατεύει την αγαπημένη του ομάδα για να τον κρατήσει στη ζωή, καθώς το είδε να βρίσκεται μία ανάσα από τον θάνατο.

Συγκεκριμένα, η Ντάνα του έβαλε ένα σύνθημα της Πλίμουθ, με τον Τόνι να ανοίγει τα μάτια του και να χαροποιεί τους αγαπημένους του ανθρώπους.

«Έλαβα μια κλήση από το χειρουργό, μου ζήτησε να πάω να του μιλήσω – η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι « έχει φύγει ». Πήγαμε στo νοσοκομείο και μας είπαν ότι εάν δεν έδειχνε κανένα σημάδι ανάκαμψης τότε η μηχανική υποστήριξε θα σταματούσε και εκείνος θα έφευγε από τη ζωή σε 48 ώρες. Τον πίεσε πραγματικά στο όριο – προσπαθήσαμε να του μιλήσουμε, πιέζοντας το χέρι του και παίζοντας μουσική, αλλά δεν αντιδρούσε. Έφερα τα παιδιά να τον δουν. Αποφασίσαμε τότε να παίξουμε μερικά συνθήματα της Πλίμουθ Αργκάιλ, τότε ήταν που άνοιξε τα μάτια του!», είπε αρχικά η Ντάνα, ενώ για την ανάρρωση του συζύγου της πρόσθεσε:

«Τώρα περπατά και πηγαίνει στο κατάστημα χωρίς βοήθεια, αλλά η μνήμη του δεν έχει επανέλθει. Δεν μπορεί να θυμηθεί κάποια πράγματα και κάποιες αναμνήσεις επιστρέφουν μπερδεμένες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή