Οπαδός του ΟΣΦΠ τραυμάτισε αστυνομικό με το μηχανάκι του στη Νέα Σμύρνη

Print Friendly, PDF & Email

Οπαδός του Ολυμπιακού στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη, χτύπησε με το μηχανάκι του αστυνομικό μετά το τέλος της αναμέτρησης Πανιώνιος – Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική της Super League, τη Δευτέρα (24/9), στη Νέα Σμύρνη.

Οπως αναφέρει η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ «περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού, κινήθηκαν προς την οδό Αγίου Ανδρέου όπου ήταν φίλαθλοι του Πανιωνίου και συνεπλάκησαν πετώντας πέτρες και αντικείμενα. Διμοιρία της ΥΑΤ τους απώθησε από το σημείο κάνοντας δικαιολογημένη χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης».

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ σημειώνει ότι οπαδός του Ολυμπιακού «συνελήφθη από αστυνομικούς γιατί ενώ οδηγούσε δίκυκλο όχημα, κατά την προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη για την επίθεση στην διμοιρία, επέπεσε με αυτό επί ενός αστυνομικού, τραυματίζοντας τον στην αριστερή κνήμη με το ανοιγμένο “σταντ” του δικύκλου του».

Σημειώνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν κλήθηκαν σε απολογία διότι το περιστατικό συνέβη εκτός γηπέδου.

Επίσης, στην έκθεση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι «σύμφωνα με τον υπεύθυνο ασφαλείας του Πανιωνίου, φίλαθλοι του Ολυμπιακού προξένησαν φθορές σε 200 καθίσματα της Θύρας 1 ενώ προέβησαν σε φθορές παίρνοντας αναψυκτικά, νερά κ.α. αντικείμενα». Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υπ/ση αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή