Ορατός ο κίνδυνος να μείνει χωρίς εκπροσώπηση στη Γ’ Εθνική ο Νομός Εβρου!

Print Friendly, PDF & Email

Δυσάρεστες είναι δυστυχώς οι εξελίξεις αναφορικά με την εκπροσώπηση του Νομού Έβρου στη Γ’ Εθνική της νέας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα ο Ορέστης Ορεστιάδας δεν θα δηλώσει τελικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Οι διοικούντες του πρωταθλητή Έβρου παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν μπόρεσαν να βρουν τους ανθρώπους εκείνους που θα τους πλαισιώσουν έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της νέας κατηγορίας. Το οικονομικό έπαιξε τον δικό του σημαντικό ρόλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι λίγες οι ομάδες της κατηγορίας που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα. Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τον Ορέστη στην οποία θα γίνει επίσημα γνωστό το παραπάνω, όπως και το ότι η ομάδα της Ορεστιάδας θα λάβει μέρος στην Α’ ΕΠΣ Έβρου και έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει εκ νέου, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στις ακαδημίες.

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες φούντωσαν οι φήμες για άνοδο του ΑΟ Θράκης/ΑΛΕΞ στη Γ’ Εθνική και στη θέση του Ορέστη, αφού γίνει συγχώνευση με την Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου. Μπορεί αυτή η συγχώνευση να είναι πιο κοντά από ποτέ, όμως αυτό δεν θα σημάνει την παρουσία της στην Γ’ Εθνική, με το πιο πιθανό σενάριο να θέλει τη νέα αυτή ομάδα να συμμετέχει στην Α’ Έβρου καθώς τα χρονικά περιθώρια για να συσταθεί ένα ρόστερ που θα μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στην κατηγορία στενεύουν.

Μάλιστα την Δευτέρα 29 Ιουλίου, θα λάβει χώρα και συγκέντρωση για συζήτηση επί του θέματος μετά από πρόσκληση του ΑΟ Θράκης, αλλά επαναλαμβάνουμε ότι αυτή την στιγμή το πιο πιθανό είναι ούτε το προϊόν συγχώνευσης να βρεθεί στη Γ’ Εθνική.

Το δελτίο τύπου του ΑΟ Θράκης/ΑΛΕΞ:

Ενόψει των νέων εξελίξεων και της πιθανότητας να συμμετέχει η ομάδα του ΑΛΕΞ στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία την προσεχή αγωνιστική περίοδο μετά από 20 περίπου χρόνια παρακαλούνται οι φίλοι του ΑΛΕΞ και γενικότερα οι φίλοι του ποδοσφαίρου να παραβρεθούν στην αίθουσα του επιμελητηρίου Έβρου, 3ος όροφος την 29η Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30.

Πηγή: sportsaddict.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή