Ορισαν αγώνα του ΠΑΟΚ ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο με αγώνα του Ηρακλή

Print Friendly, PDF & Email

Βάσει του προγράμματος της Γ’ Εθνικής, ο Ηρακλής υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο τον Αρη Παλαιοχωρίου την Τετάρτη (29/11) και ώρα 15:00 καθώς έχει οριστεί εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Η επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ όρισε την ίδια ημέρα και ώρα, στο ίδιο γήπεδο τον αγώνα του Αιγινιακού με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της 2ης φάσης της διοργάνωσης.

Ο Αιγινιακός είναι ομάδα του νομού Κατερίνης και κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ αντί να χρησιμοποιήσει τη φυσική του έδρα, δηλαδή το δημοτικό στάδιο Αιγινίου, να παίξει στο Καυτανζόγλειο τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ΕΠΟ έκανε αποδεκτό το αίτημα του Αιγινιακού και προχώρησε μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση:

«Κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Αιγινιακός, η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προέβη στην αλλαγή έδρας διεξαγωγής της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας Αιγινιακός-ΠΑΟΚ (Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, 15:00), ο οποίος ορίστηκε στο Καυτανζόγειο Στάδιο αντί του Δημοτικού Γηπέδου Αιγινίου «Γ. Παραλυκίδης».

Προφανώς πρόκειται για λάθος, το οποίο αναγκαστικά θα διορθωθεί. Είτε ένας από τους δύο αγώνες δεν θα γίνει στο Καυτανζόγλειο, είτε θα αλλάξει ημέρα. Μένει λοιπόν να δούμε πώς η ΕΠΟ θα αντιμετωπίσει το θέμα που προέκυψε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή