Οριστική απαγόρευση μεταγραφών στον Αρη, που καλείται να πληρώσει ένα εκατ. ευρώ

Print Friendly, PDF & Email

Το πρόβλημα της απαγόρευσης μεταγραφών αντιμετωπίζει σοβαρά πλέον ο Αρης, μετά το νέο έγγραφο που έφτασε στην ΕΠΟ από τη FIFA και αφορά σε παλιές οφειλές του.

Το νέο έγγραφο από τη FIFA, που επιβάλλει την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών αναφέρεται σε τέσσερις παλιές υποθέσεις. Το πρώτο έγγραφο είχε φτάσει στις 2 Οκτωβρίου, το δεύτερο στις 7 Νοεμβρίου και ανέφερε ότι σε δέκα ημέρες έπρεπε να έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές στους ποδοσφαιριστές Σιστόν, Ούμπιντες, Πορτίγια και έναν ατζέντη ονόματι Μαγκνταλέν.

Η διορία έχει περάσει και σήμερα έφτασε νέα απόφαση επιβολής οριστικής απαγόρευσης σύμφωνα με τον κανονισμό 51 της FIFA, με το σύνολο του ποσού που πρέπει να καλυφθεί να πλησιάζει το 1 εκατομμύριο (800.000 ευρώ οφείλει, συν την προσαύξηση 5% από τη μέρα που εκδόθηκαν οι αποφάσεις, δηλαδή το 2012 και το 2013). Παράλληλα, υπάρχει και γκάφα» της ΕΠΟ, καθώς παρά το γεγονός ότι υπήρχε η απαγόρευση μεταγραφών δεν υπήρξε ενημέρωση στην επιτροπή δελτίων με αποτέλεσμα να εκδοθεί το δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή