Eπίσημο: Προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της αναδιάρθρωσης, πάνε πίσω τα μπαράζ!

Print Friendly, PDF & Email

Όπως έγραψε από χθες το SoccerPlus, o ΠΑΣ Γιάννινα προσέφυγε στο Διαιτητικό της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Super League για την επικύρωση της βαθμολογίας ζητώντας να υποβιβαστούν μόνο οι δύο τελευταίες ομάδες, δηλαδή Απόλλων και Λεβαδειακός.

Η προσφυγή ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ:  

“Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι κατόπιν της επικυρώσεως της φετινής βαθμολογίας του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018-19 από τις υπόλοιπες ομάδες, μιας και η ομάδα μας δεν δέχθηκε να την επικυρώσει από μέρους της, κατέθεσε προσφυγή ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, περί ακυρώσεως της απόφασης της από 09/05/2019 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League Ελλάδας και επικύρωσης του τελικού βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 131 του ν.2725/1999, τον ΚΑΠ και τους υπόλοιπους κανονισμούς της ΕΠΟ, αποφασίζοντας μέσα στα πλαίστια της αρχής της ασφάλειας του Κράτους Δικαίου και της σταθερότητας των έννομων σχέσεων, τον υποβιβασμό των 2 μόνο τελευταίων ομάδων της κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.”.

Πάνε πίσω τα μπαράζ

Όπως έχει ανακοινωθεί, οι δύο αγώνες μπαράζ για μια θέση στη Super League μεταξύ του 14ου της βαθμολογίας ΟΦΗ και του δεύτερου της Football League Πλατανιά, πρόκειτο να γίνουν στις 15 και 19 Μαϊου, όμως αναμένεται να αναβληθούν αφού εκτός της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννινα, υπάρχουν εκκρεμοδικείες και στη Football League.

Ο Απόλλων Λάρισας έχει προσφύγει στην επιτροπή Εφέσεων ζητώνταν τους βαθμούς του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων και ο Ηρακλής ζητεί την αποβολή του Πλατανιά απ΄οτο πρωτάθλημα επείδη, όπως υποστηρίζει, προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια κατά απόφασεων δικαιοδοτικών οργάνων του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή