Ουζουνίδης: “Βρώμικοι οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ – Αλητεία αυτό που μου έκαναν”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους ρεπόρτερ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη στο sdna:

Για το κεφάλαιο ΑΕΚ: «Αγωνιστικά τότε η ΑΕΚ δεν ήταν η καλύτερη ομάδα. Δίκαια πήρε το πρωτάθλημα καθως εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των άλλων»

Πώς αισθάνθηκε όταν συνάντησε τον Λυμπερόπουλο: «Η ΑΕΚ δεν λειτουργεί όπως οι άλλες ομάδες. Υπάρχουν άτομα στην ΑΕΚ που παίζουν σημαντικό ρόλο. Εγώ δεν χάρηκα καθώς δεν πίστευα ότι θα μου λύσει τα προβλήματα. Τότε θα πρέπει να ήταν έτοιμα ήδη κάποια πράγματα. Υπήρχαν κάποιες καθυστερήσεις, οι οποίες δεν μας επηρέασαν».

Τον πρώτο στόχο που έβαλε ο Μελισσανίδης: «Αρχικά μου είπε ότι θέλει να παίξουμε καλύτερη μπάλα. Για να γίνεις αρεστός θα πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα που εγώ δεν τα κάνω. Ας πούμε εγώ δεν μιλούσα με τους δημοσιογράφους της ΑΕΚ. Όσο ήμουν στην ΑΕΚ μιλούσαν περισσότερο με τον Χιμένεθ απ΄ ότι με μένα. Μου έδωσαν την άποψη ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ είναι τόσο βρώμικοι μέσα. Γράφτηκαν ψέματα. Η ΑΕΚ τότε δεν έχανε παιχνίδι και αν διάβαζες νόμιζες ότι η ομάδα πάει χάλια. Δεν μπορείς να ισοπεδώνεις τον προπονητή. Εγώ έχασα μόλις 3 παιχνίδια. Εγώ θεωρώ μεγάλη αλητεία τα όσα έκαναν σε μένα οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ. Για όλα έφταιγα εγώ. Είχε χαθεί το μέτρο. Είχα διαπιστώσει ότι τα πράγματα ήταν περίεργα. Εμένα κανείς δεν μ είπε ότι πρέπει να φύγω»

Αν ίσχυαν τα όσα αναφέρονταν ότι … έκοβε παίκτες: «Ζητούσα ένα χαφ με Α χαρακτηριστικά και μου πρότειναν παίκτη με άλλα χαρακτηριστικά».

Αν ο Γιάννης Παπαδόπουλος παίζει καθοριστικό ρόλο: « Όλοι παίζουν καθοριστικό ρόλο. Εγώ είχα ζητήσει ένα γρήγορο εξτρέμ και ένα χαφ. Το κακό είναι ότι δεν υπήρχαν οι επιλογές. Τότε ο πρόεδρος προσπάθησε να φέρει τους παίκτες. Δεν υπήρχαν ονόματα στο τραπέζι».

Αν πίστευε ότι θα γίνουν μεταγραφές: « Ναι και η πρώτη απογοήτευση ήρθε στις 31 Αυγούστου. Τότε προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορούσαμε να καταφέρουμε να πάρουμε παίκτη. Η ΑΕΚ έκανε κάτι που ήταν έξω από τις δυνατότητες της και δεν το αξιοποίησε. Ο πρόεδρος στο τέλος προσπάθησε»

Το βράδυ με τη Βίντι και την αποβολή Λιβάγια: «Εγώ δεν είχα τις καλύτερες σχέσεις με τον Λιβάγια, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλό παιδί. Δεν βοηθάει τον προπονητή. Δεν είχαμε προβλήματα αλλά δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις. Εγώ ήθελα να παίξει για να πουληθεί. Για να φτιάξω κάτι καλό στην ΑΕΚ ήξερα ότι έπρεπε να το κάνω με άλλους παίκτες».

Τη φυγή του Μπάγεβιτς: «Θεωρώ ότι θα με βοηθούσε. Στα αποδυτήρια δεν είχα θέμα, γιατί τουλάχιστον με μένα δεν πλακώθηκαν στο ξύλο».

Αν μιλούσε με τον Μελισσανίδη: «Μιλούσαμε, είχαμε καλές επαφές με τον Μελισσανίδη. Πιστεύω ότι με εκτιμάει»

Αν είχε πρόταση από τον Άρη: «Δεν θέλω να προπονήσω ελληνική ομάδα. Δεν έπρεπε να πάω από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ»

Αν είχε κάποια κρούση από την εθνική ομάδα: «Δεν υπήρχε κάποια πρόταση από την Εθνική»

Τον Αυγενάκη: «Έκανε κάποιες δηλώσεις αλλά ο ρόλος του είναι να δώσει λύσεις. Μην λες ποια είναι τα προβλήματα. Απλά δώσε λύσεις»

Το VAR: «Το VAR είναι πρόβλημα σ΄ όλο τον κόσμο. Δεν μας λύνει τα προβλήματα που πιστεύαμε ότι θα λύσει».

Ποιό πρότζεκτ του αρέσει πιο πολύ του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού: «Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει σαν οργανισμός. Αυτό είναι κακό για όλους τους άλλους. Ο ΠΑΟΚ δεν μ’ αρέσει αγωνιστικά . Μ΄ άρεσε περισσότερο με τον Λουτσέσκου. Έχει προσωπικότητα ο ΠΑΟΚ. Διαχειρίστηκαν εξαιρετικά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και βοήθησαν τον προπονητή».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή