«Αν είχε κι άλλους οπαδούς της ΑΕΛ, ενδεχομένως θα υπήρχαν κι άλλα σφυρίγματα»

Print Friendly, PDF & Email

Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ στη Λάρισα για την 14η αγωνιστική της Super League κινδυνεύοντας μάλιστα και με ήττα στις καθυστερήσεις καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κενάν Μπαργκάν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στην κάμερα της Nova αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης αναφέρθηκε σε αυτήν την ευκαιρία της ΑΕΛ αλλά και στην κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της AEL FC Αρένα.

Αναλυτικά:

«Πάλι πήγαμε να δεχτούμε μαγικό γκολ. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Είχαμε συνέχεια σφυρίγματα. Ακόμα και αν υπήρχαν 2-3 προϋποθέσεις να αλλάξουμε μερικές πάσες γίνονταν συνέχεια φάουλ. Δεν αξίζει να ασχοληθείς. Είναι ντροπή να γίνει το παιχνίδι σε τέτοιο γήπεδο».

Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουζουνίδης άφησε εκ νέου αιχμές για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη και τα πολλά σφυρίγματα:

«Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι σε ένα κακό γήπεδο, αλλά τελικά ήταν πολύ χειρότερο από ότι περιμέναμε. Δεν μπορείς να μιλήσεις για ποιότητα όταν δεν μπορείς να κοντρολάρεις τη μπάλα λόγω του τερέν. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, υπήρχαν συνεχόμενα σφυρίγματα όμως αυτό που έγινε δεν ήταν ποδόσφαιρο είναι ντροπή να παίζεται μπάλα σε τέτοια γήπεδα. Αν είχε το γήπεδο κι άλλους χίλιους οπαδούς της Λάρισας ενδεχομένως να υπήρχαν κι άλλα σφυρίγματα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι άλλο για τακτικές και ποδοσφαιρική ανάλυση για αυτό το ματς.

Δεν αισθάνθηκα τυχερός που δε χάσαμε στο τέλος, όμως νομίζω πως θα μπορούσε η Λάρισα να πάρει τη νίκη στην τελευταία φάση. Οι παίκτες της Λάρισας ξέρανε καλύτερα το γήπεδο από εμάς, εκμεταλλεύονταν καλύτερα τις καταστάσεις και περιμένανε σε σωστό χρόνο τη μπάλα τις περισσότερες φορές με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις. Σε κάθε περίπτωση, η φάση που δεχτήκαμε στο τέλος προήλθε από ένα παιδικό λάθος και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή