Ουζουνίδης: «Αλλάζουμε την ομάδα, θα δούμε αν απομακρυνθήκαμε από την κρίση»

Print Friendly, PDF & Email

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, πανηγύρισε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέφυγε τα μεγάλα λόγια στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα το δούμε αν απομακρυνθήκαμε από την κρίση. Το σίγουρο είναι πως με τις αλλαγές που έχουμε, αλλάζουμε την ομάδα. Έχουμε διαστήματα που είμαστε καλοί, έχουμε και διαστήματα που θέλουμε βελτίωση. Μπήκαμε καλά και σκοράραμε από μια φάση που πιέσαμε τον αντίπαλο. Έχω πει πως αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να βάλουμε περισσότερο στο παιχνίδι μας. Από εκεί και πέρα μπορούσαμε να βάλουμε γρήγορα και άλλα γκολ. Εκεί πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη για να τελειώνουμε τις φάσεις. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα γκολ».

Για το ματς με την Μπενφίκα και τον στόχο να μην τερματίσει η ΑΕΚ χωρίς βαθμό στον όμιλο: «Να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε. Ποιοι θα είναι στην διάθεση μας. Όσο γι αυτό το περιβόητο μηδέν, δεν θα ζητήσουμε και συγγνώμη που περάσαμε στο Champions League και παίζουμε μ’ αυτές τις δυνατές ομάδες. Χάσαμε την μεγάλη ευκαιρία με την Μπενφίκα, που θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα και στην ψυχολογία της ομάδας και στον όμιλο».

Για τα 13 δοκάρια: «Είναι να σε θέλει και λίγο η μπάλα. Η μπάλα δεν μας κάνει το χατίρι. Το σημαντικό είναι πως κάνουμε πολλές ευκαιρίες.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή