Παναθηναϊκός: Tρέχουν άμεσα τον σχεδιασμό της νέας περιόδου

Print Friendly, PDF & Email

Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα σχέδια τους για τον Παναθηναϊκό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο για τεθούν επί τα τάπητος όλα τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Ο Ουζουνίδης στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα αδιαφορήσει για τα play offs, ωστόσο αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή, δεν είναι τόσο η κατάληψη της θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κυρίως να μπουν γερές βάσεις στον σχεδιασμό της ομάδας για την ερχόμενη περίοδο, προκειμένου να ενισχυθεί στις θέσεις που πονάει και να παρουσιαστεί πανέτοιμη ό,τι κι αν συναντήσει μπροστά της…

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο έχουν ήδη καταλήξει σε ποιους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ μπορούν να βασιστούν και του χρόνου. Παράλληλα όμως θα πρέπει να γίνει και ένα ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό, καθώς υπάρχουν και πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Τη νέα σεζόν λοιπόν δεν πρόκειται να συνεχίσουν στη Λεωφόρο οι Χουχούμης και Μέστο, ενώ θα γίνει προσπάθεια να λυθούν και τα συμβόλαια των Βέμερ, Ρινάλντι, που βρίσκονται εκτός πλάνων. Π. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ και Ρέις επίσης δεσμεύονται με συμβόλαιο, όμως προς το παρόν δεν έχουν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που πήραν και η θέση τους στην ομάδα δεν είναι σίγουρη.

Ανοιχτό φυσικά είναι και το θέμα του γκολκίπερ, αφού ο Στιλ έχασε τη θέση του βασικού και πλέον το «τριφύλλι» έχει ξεμείνει με μοναδική αξιόπιστη λύση τον Οδ. Βλαχοδήμο.

Στις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού είναι η παραμονή των Κλωναρίδη και Εμποκού, ωστόσο ειδικά η περίπτωση του Κονγκολέζου είναι αρκετά δύσκολη.

Τέλος μένει να φανεί τι θα γίνει με την ανανέωση του συμβολαίου του Λέτο κι αν επιστρέψει κάποιος από τους δανεικούς (Ατζαγκούν, Γουακάσο, Δώνης).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή