«Οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι των επιτυχιών που είχε Εθνική τα προηγούμενα χρόνια»

Print Friendly, PDF & Email

Η εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020 την Ιταλία, τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, τη Φινλανδία, την Αρμενία και το Λιχτενστάιν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αγγελος Αναστασιάδης, τόνισε για την κλήρωση:

«Οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Το οφείλουμε στους Έλληνες φιλάθλους, να σταθούμε αντάξιοι των επιτυχιών που είχε η εθνική τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, αλλιώς δε θα ήμουν εδώ.

Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι, όλα εξαρτώνται από την κατάσταση στην οποία θα βρεθούμε εμείς. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ελπίζω να μην έχουμε ατυχίες και να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς, ώστε να παλέψουμε την πρόκριση».

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της Eθνικής, Αγγελος Μπασινάς, τόνισε: «Είναι γνώριμο το περιβάλλον, ωστόσο είναι κάτι τελείως διαφορετικό να το ζεις από αυτό το πόστο, από ό,τι ως ποδοσφαιριστής.

Είδα τους Ιταλούς χαρούμενους για την κλήρωση, φυσικά και είναι το φαβορί του ομίλου, αλλά καλύτερα να περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται δουλειά μέχρι την έναρξη των αγώνων και από εκεί και πέρα θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για την πρόκριση, απέναντι σε αρκετά δυνατούς αντιπάλους.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή