H αρνητική απάντηση του Περέιρα στον ΟΣΦΠ και το μήνυμα της ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Την Παρασκευή (22/09) ο Ολυμπιακός, με υπογραφή Ι. Βρέντζου, έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ, την οποία κοινοποίησε στη FIFA και την UEFA, ζητώντας την παρουσία του Βίτορ Μέλο Περέιρα στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η απάντηση του προέδρου της ΚΕΔ ήταν αρνητική, καθώς ενοχλήθηκε με τη διαρροή της επιστολή στα ΜΜΕ, ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να πηγαίνει ο ίδιος στα γήπεδα, ακόμα και στα ντέρμπι, αφού έχει εμπιστοσύνη στους παρατηρητές διαιτησίας. Παρατηρητής διαιτησίας στο ντέρμπι είναι τέως πρόεδρος της ΚΕΔ και διεθνής παρατηρητής, Γιώργος Μπίκας.

Η κριτική του Περέιρα για τα πρώτα 40 παιχνίδια της Super League θα γίνει προς τους διαιτητές της κατηγορίας στη συγκέντρωση της Τρίτης 26/9.

Η κίνηση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ εντάσσεται σε μία σειρά ενεργειών των «ερυθρολεύκων» στο κομμάτι της διαιτησίας (συνάντηση Βρέντζου-Θεοδωρίδη με Γραμμένο και Περέιρα, συνάντηση Μαρινάκη με Βασάλο) και προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του ακόλουθου σχολίου:

«Επειδή μας κούρασε πολύ η γκρίνια τους, εμείς συναινούμε σε ό,τι ζητήσουν. Συμφωνούμε σε ό,τι θέλουν. Και αν το επιθυμούν, να ζητήσουμε να έρθει και ο Κολίνα…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή