Ούτε θεατές, ούτε δημοσιογράφοι στο Ιντερ – Λουντογκόρετς λόγω κορονοϊού

Print Friendly, PDF & Email

Οι αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, οι οποίοι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα, θα τελεστούν κανονικά με φιλάθλους, εκτός από την συνάντηση της Ίντερ με την Λουντογκόρετς για τους «32» του Europa League, που θα πραγματοποιηθεί χωρίς οπαδούς, λόγω του κορωναϊού (COVID-19), όπως ανακοίνωσε σήμερα η UEFA.

Από τις εξέδρες του “Τζουζέπε Μεάτσα” όμως θα λείπουν και οι δημοσιογράφοι! Η UEFA πήρε την απόφαση από κοινού με τις δύο ομάδες να αποκλείσει τους δημοσιογράφους από το γήπεδο υπό το φόβο του κοροναϊού και να επιτρέψει την είσοδο μόνο στους καμεραμέν. Εξαιτίας της απουσίας εκπροσώπων του Τύπου δεν θα γίνουν συνεντεύξεις Τύπου ούτε πριν ούτε μετά τον αγώνα.

Σημειώνεται ότι αυτές οι αποφάσεις ελήφθησαν διότι αναφέρθηκαν περισσότερα από 30 νέα κρούσματα στις δυο πιο επικίνδυνες περιοχές της Βόρειας Ιταλίας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους σε 320.

Όπως αναφέρει το Reuters, Κροατία, Ελλάδα, Αυστρία και Ελβετία ανέφεραν όλες τα πρώτα κρούσματά τους τις τελευταίες δύο ημέρες, ενώ η Γαλλία επιβεβαίωσε τον δεύτερο θάνατο από τον ιό σήμερα και συνολικά 17 περιπτώσεις.

Η Λιόν υποδέχεται σήμερα την Γιουβέντους, η οποία εδρεύει στο Τορίνο, σε αγώνα για τους «16» του Champions League, όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης την Μάντσεστερ Σίτι.

Υπάρχουν επίσης 16 προγραμματισμένοι αγώνες του Europa League σήμερα και αύριο στην Πορτογαλία, το Βέλγιο, τη Σουηδία, την Ελβετία, την Αυστρία, τη Μ. Βρετανία, την Τουρκία, την Ισπανία και την Ολλανδία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή