Ο έμπειρος Φέλιξ Μπριχ ορίστηκε να διευθύνει το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα

Print Friendly, PDF & Email

Ο Φέλιξ Μπριχ θα είναι ο διαιτητής του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στην Τούμπα, στον οποίο θα κριθεί η παρουσία του «Δικεφάλου του Βορρά» στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο Γερμανός είναι αρκετά έμπειρος με παρουσία σε πολλές σημαντικές αναμετρήσεις, ήταν ο διαιτητής του τελικού του Champions League το 2017 (Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης 1-4), ενώ έδωσε το παρών στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο (Σερβία-Ελβετία 1-2).

Μπορεί ο Μπριχ να μην έχει πλούσια προϊστορία με ελληνικές ομάδες με μόλις τέσσερις αναμετρήσεις, όμως σε καμία απ’ αυτές δεν υπήρξε νίκη ομάδας από τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2007-2008 ήταν διαιτητής στο Παναθηναϊκός-Ρέιντζερς (1-1) για το Κύπελλο UEFA, τη σεζόν 2009-2010 σφύριξε στην εντός έδρας ήττα των «πράσινων» από την Ατλέτικο Μαδρίτης στα play-offs του Champions League (3-2), τη σεζόν 2013-2014 ήταν διαιτητής στην βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Γ. Καραϊσκάκη» για το Champions League (4-1), ενώ στο πιο πρόσφατο ματς με ελληνικό ενδιαφέρον ήταν διαιτητής στην εκτός έδρας ισοπαλία της Εθνικής με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή