«Ο αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ προκαλούσε κάθε Κυριακή και δεν τον κάλεσε κανείς»

Print Friendly, PDF & Email

Για το θέμα του SoccerPlus σχετικά με τις εκλογές σε επτά Ενώσεις μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ενώ αναφέρθηκε σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Τζώρτζογλου στον Metropolis:

Για τις εκλογές που έχουν 7 Ενώσεις: «Οι εκλογές προκαλούν πολλή συζήτηση. Τον τελευταίο καιρό σε 3-4 Ενώσεις που έχουν γίνει οι εκλογές δεν είδαμε άσχημα πράγματα όπως τον περασμένο Αύγουστο σε κάποιες εκλογές Ενώσεων. Θέλω να ελπίζω πως αυτές που ακολουθούν δεν θα υπάρξουν προβλήματα, όπως οι παθογένειες που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια. Στις τελευταίες εκλογές δεν ασχολήθηκε καμία υπερδύναμη, σε άλλες κάποιοι ήταν χειραγωγημένοι. Υπάρχουν διοικήσεις στην Ομοσπονδία που είναι απλοί παρατηρητές».

Για την προσπάθεια να αλλάξει η ποινή του υποβιβασμού υπέρ του Παναθηναϊκού: «Η ΕΠΟ θα πρέπει να εφαρμόσει τον κανονισμό ανεξάρτητα ποια ομάδα είναι, άσχετα αν είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα ή ο Ηρακλής. Αλλού κάνουν οι ξένοι αλλού ο κ. Βασιλειάδης, τώρα τελευταία μάλιστα ο υφυπουργός κάνει κουμάντο παραπάνω από όσο πρέπει. Η Επιτροπεία θα τραβήξει πολύ καιρό ακόμη γιατί δεν έχουμε ηγεσία που να έχει βούληση και να θέλει να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Στην ΕΠΟ υπάρχουν ικανά στελέχη και ένας ικανός πρόεδρος αλλά δεν χρησιμοποιούν τον κανονισμό που έχουν στα χέρια τους. Η Επιτροπή Δεοντολογίας πέρασε άρθρα, ο κανονισμός υπάρχει. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκαλούσε κάθε Κυριακή και δεν τον κάλεσε ποτέ κανείς. Ο νόμος υπάρχει, απλά πρέπει να εφαρμοστεί. Υπάρχουν κανονισμοί που αν τους εφαρμόσουμε μπορούμε να λύσουμε πολλά προβλήματα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή