Ο γάμος του Ρέμου «ενώνει» Μελισσανίδη και Μαρινάκη

Print Friendly, PDF & Email

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2018 και μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και τη γέννηση της μικρής του πριγκίπισσας ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ορκιστούν αιώνια πίστη και αγάπη ενώπιων Θεού και ανθρώπων. Ο γάμος και η λαμπερή δεξίωση με τους 350 καλεσμένους θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη και τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια.

Το προσκλητήριο του γάμου έχει ήδη μοιραστεί και το ζευγάρι αναμένεται να έχει τέσσερεις κουμπάρους, τον Κώστα Πηλαδάκη, την κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ιδιοκτήτη του Nammos Γιάννη Παπαλέκα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Gala, καλεσμένοι στο γάμο θα είναι λίγοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, αλλά και ηχηρά ονόματα από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους αναμένεται να είναι η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, ο Θοδωρής και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, , ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και πολλοί ακόμη.

Πηγή/Φώτο: tlife.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή