“Ο Γκιρτζίκης εγίνε πρόεδρος στην ΕΠΟ με απολυτήριο δημοτικού”

Print Friendly, PDF & Email

Mε τις αγορεύσεις των συνηγόρων των κατηγορουμένων συνεχίστηκε στις 18/12 η δίκη της «κάρτας υγείας» της ΕΠΟ στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι για το αδίκημα της απιστίας ο εισαγγελέας έχει προτείνει την ενοχή των πρώην προέδρων της ομοσπονδίας Β. Γκαγκάτση, Γ. Γκιρτζίκη και Σ. Πιλάβιου καθώς και των πρώην μελών του ΔΣ κ.κ. Οικονομίδη, Σιντόρη, Τοπολιάτη, Χατζηαποστόλου, Προύντζου και Καραμελίδη, άπαντες για το αδίκημα της απιστίας.

Κατά την αγόρευσή του, ο δικηγόρος του Γκιρτζίκη, Πέτρος Μαχάς, επικαλέστηκε τις γραμματικές γνώσεις του πελάτη του προκειμένου να πείσει το δικαστήριο για την αθωότητά του.

Ο κ. Μαχάς κατέθεσε στην έδρα το απολυτήριο της ΣΤ΄ Δημοτικού του Γκιρτζίκη, λέγοντας: «Αυτές είναι οι γραμματικές γνώσεις του. Πώς μπορεί να αντιλαμβάνεται συμβάσεις και νομικά κείμενα, όπως ισχυρίζεται ο κύριος εισαγγελέας» και πρόσθεσε: «Ο κ. Γκιρτζίκης έγινε διευθυντής στη γαλακτοβιομηχανία “ΔΕΛΤΑ” γιατί ήταν έντιμος και εργατικός. Για τον ίδιο λόγο έγινε ταμίας και στη συνέχεια πρόεδρος στην ΕΠΟ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή