“Ο Γραμμένος δεν είναι σούπερμαν για να τα κάνει όλα μόνος του”

Print Friendly, PDF & Email

Ψήφο εμπιστοσύνης στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευ. Γραμμένο, έδωσε το μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Έντι Ντερβισάι.

Κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ επιβεβαίωσε τη στήριξη της FIFA στον πρόεδρο της ΕΠΟ, ζήτησε να στηριχτεί από όλα τα θεσμικά μέρη του ποδοσφαίρου και τόνισε ότι η εισήγηση για Grexit γίνεται και για τη Super League και τις ομάδες με βασικό στόχο να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο ισπανός παράγοντας είπε: «Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί σας, δεν είμαστε ούτε κουρασμένοι, ούτε μπουχτισμένοι, όπως λένε κάποια δημοσιεύματα. Υποστηρίζουμε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Δεν είναι σούπερμαν ο πρόεδρος για να κάνει τα πάντα μόνος του. Πρέπει να τον στηρίξετε.».

«Οι ομάδες, πρέπει να αντιληφθούν, ότι η εισήγησή μας, αφορά όλο το ποδόσφαιρο, όχι μόνο την Ομοσπονδία. Εμείς υποστηρίζουμε τον πρόεδρο της ΕΠΟ και είμαστε μαζί του. Στηρίξτε τον κι εσείς».

«Το πρόβλημα δεν είναι ο Γραμμένος, αλλά το ποδόσφαιρο συνολικά. Έχετε τώρα τον χρόνο να δείξετε ότι μπορείτε. Δείξτε το».

Στην τοποθέτησή ο πρόεδρος της ΕΠΟ υπογράμμισε: “Ουδέποτε εξεδήλωσα επιθυμία να παραιτηθώ, ούτε έχω την πρόθεση να παραιτηθώ. Φέτος στο πρωτάθλημα είχαμε ιδιαίτερο ανταγωνισμό και καθόλου εκτεταμένα επεισόδια. Δεν μπορούν τα επεισόδια να διακόπτουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να υπάρχουν ποινές και οι αποφάσεις των οργάνων να συνετίζουν.

Είναι εμφανής η ομοψυχία της Εκτελεστικής Επιτροπής και απαρέγκλιτη η βούληση της να προχωρήσει σε τομές. Το πρωτάθλημα θα τελειώσει όπως άρχισε. Η διοίκηση θα υλοποιήσει στόχους της. Επανεξετάζουμε το νομικό πλαίσιο για να θωρακιστεί το άθλημα σε όλα τα επίπεδα. Οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο. Σε 7 μήνες δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε τα πάντα. Θα γίνει ότι πρέπει να γίνει και η Επιτροπή Παρακολούθησης θα λάβει σύντομα το τελικό πλαίσιο θέσεων της ΕΠΟ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή