Ο δημοσιογράφος Κώστας Ραπτόπουλος καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του

Print Friendly, PDF & Email

Ο δημοσιογράφος Κώστας Ραπτόπουλος κατήγγειλε από το ραδιόφωνο στο οποίο εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το «Metrosport» (ο κ. Ραπτόπουλος εργάζεται για τον όμιλο «Metromedia»), βρέθηκε σε μαγαζί φίλου στην περιοχή του Βότση για να γιορτάσει μαζί με την οικογένειά του και εκεί τον περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Ο δημοσιογράφος που καλύπτει θέματα του αθλητικού ρεπορτάζ αποκάλυψε πως ένας θαμώνας άρχισε να βρίζει τον ίδιο και έναν συνάδελφό του (Γιώργο Μπούζο), που δεν ήταν παρών. Όταν είδε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ότι «άναψαν τα αίματα», επιχείρησε να φύγει, αλλά ο δράστης της επίθεσης, βούτηξε τα γυαλιά του και τα έσπασε, κι έτσι ο Ραπτόπουλος αντέδρασε και πιάστηκαν στα χέρια.

Στο χώρο επικράτησε χάος, ενώ όπως είπε, συμμετείχαν στην επίθεση κι άλλα άτομα. Η ένταση συνεχίστηκε και έξω από το μαγαζί, με τους επιτιθέμενους να τον κυνηγούν βρίζοντάς τον και πάντα σύμφωνα με την καταγγελία να προκαλούνται ζημιές στα γύρω αυτοκίνητα.

Πηγή: altsantiri

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή