Ο διάλογος Μαλιούφα – Κοντονή και η αναφορά του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού στην ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Στην Συνέντευξη Τύπου του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού και του Βουλευτή Ζακύνθου και πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή παρευρέθηκε και η ΕΠΣ Ζακύνθου με τον πρόεδρο της Λεωνίδα Μαλιούφα, τον γραμματέα Χαράλαμπο Ραυτόπουλο και τον ταμία Νίκο Καλλιβωκά.

Ο κ. Μαλιούφας όταν πήρε τον λόγο αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στο ζήτημα των ποδοσφαιρικών γηπέδων του νησιού μας και στην βελτίωση που χρειάζονται στις υποδομές τους. Ζήτησε πιο στενή συνεργασία ανάμεσα σε Δήμο και Υφυπουργείο Αθλητισμού, προκειμένου οι διαδικασίες να γίνονται πιο γρήγορα. Επίσης τόνισε ότι χρειάζονται σίγουρα περισσότερα χρήματα για την συντήρηση των ποδοσφαιρικών γηπέδων και χρειάζεται καλύτερος προγραμματισμός.

Επίσης απευθύνθηκε και στον νέο Δήμαρχο Ζακύνθου Νικήτα Αρετάκη και του είπε ότι όποτε θέλει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου μπορεί να τον ενημερώσει για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Βουλευτής Ζακύνθου Στ. Κοντονής, ο οποίος αναφέρθηκε ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθεί περισσότερο η ΕΠΟ και να ασχοληθεί τόσο με τα σωματεία, όσο και με τις αθλητικές υποδομές. Σημείωσε ότι διακινούνται τεράστια ποσά και κάποια χρήματα θα πρέπει να πηγαίνουν προς τις Ενώσεις και τους συλλόγους.

Ζήτησε μάλιστα από τον κ. Μαλιούφα να πιέσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ προς αυτήν την κατεύθυνση, αφού πρέπει να βοηθήσει η Ομοσπονδία τις τοπικές Ενώσεις.

Πηγή / φωτογραφία: imerazante.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή