“Ο Διαμαντόπουλος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να επικρατήσει ο ΠΑΟ”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο εξέδωσε ο ΑΟΧ Κισσαμικός, τονίζοντας ότι με τις αποφάσεις του βοήθησε στη νίκη του “τριφυλλιού” με 2-1, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να προκριθούν ως δεύτεροι από τον όμιλο, πίσω από τους “πράσινους”.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Δυστυχώς για τον Διαμαντόπουλο όλη η Ελλάδα είδε την εφεύρεσή του στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας μας για χέρι που δεν υπήρξε ποτέ. Γενικότερα μετά την ισοφάριση – την οποία προσπάθησε ο ίδιος να αποτρέψει – ο κ. Διαμαντόπουλος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να επικρατήσει ο Παναθηναϊκός, που είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια της διαιτησίας.

Έχουν δει φέτος τα μάτια μας πολλά στο πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται ότι ούτε το Κύπελλο Ελλάδας αποτέλεσε εξαίρεση στα όσα γίνονται, που όπως φαίνεται για κάποιους λόγους γίνονται και δεν είναι απλά σύμπτωση τα επαναλαμβανόμενα και σοβαρά λάθη εις βάρος της ομάδας μας.

Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να το απαξιώνουν ακόμη περισσότερο τέτοιες διαιτησίες και να προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά, με αποτέλεσμα – εκτός του εκνευρισμού που προκαλούν στον κόσμο – να οδηγούν σε συμπεράσματα τους υγιείς ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι κάθε άλλο παρά διανύουμε περίοδο εξυγίανσης. Παρακαλούμε την ΚΕΔ/ΕΠΟ έστω και την ύστατη στιγμή να πάρει τα ηνία της κατάστασης, διότι τα πράγματα στην ελληνική διαιτησία πάνε από το κακό στο χειρότερο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή