Η πορεία των πούλμαν προς το Βόλο, οι έλεγχοι και η τοποθέτηση στις εξέδρες

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στις τάξεις της Αστυνομίας για τον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Το σχέδιο της Αστυνομίας προβλέπει την οργανωμένη μετακίνηση με πούλμαν του κύριου όγκου των οργανωμένων φιλάθλων των δύο ομάδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, στους οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα μετακινηθούν με πούλμαν, θα γίνουν δύο έλεγχοι ο πρώτος στα Μάλγαρα και ο δεύτερος στο Μοσχοχώρι. Οι έλεγχοι στους φιλάθλους της ΑΕΚ θα γίνουν στις Αφίδνες και στις Μικροθήβες.

Τα πούλμαν με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ θα φτάσουν στο Πανθεσσαλικό μέσω του περιφερειακού Λάρισας και θα τοποθετηθούν στο πέταλο που βλέπει προς τη Λάρισα. Εκτιμάται ότι από τη Θεσσαλονίκη θα φύγουν 70-80 πούλμαν.

Τα πούλμαν με τους φιλάθλους της ΑΕΚ θα φτάσουν στο Στάδιο μέσω της Αγχιάλου και θα τοποθετηθούν στο πέταλο που βλέπει προς το Βόλο. Σύμφωνα με το σχέδιο της Αστυνομίας ο κύριος όγκος οπαδών των δύο ομάδων θα πρέπει να βρίσκεται εντός γηπέδου περίπου 1,5 με 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Την Παρασκευή (5/5) το μεσημέρι θα γίνει έλεγχος για τη λειτουργία στις κάμερες του γηπέδου και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που είναι απαιτούμενα για να δοθεί άδεια. Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλοντας να βοηθήσει, επειδή δεν υπήρχε εγκατάσταση ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο Πανθεσσαλικό, ανέλαβε να φέρει δικά τις ακυρωτικά μηχανήματα προκειμένου να διευκολύνει την κατάσταση.

Αυτό που φοβάται η Αστυνομία είναι πιθανές συμπλοκές οπαδών των δύο ομάδων που θα φτάσουν από πολύ νωρίς με ΙΧ στο Βόλο και αυτό διότι τα ΙΧ δεν μπορούν να ελεγχθούν και επομένως ούτε οι όποιες εστίες έντασης δημιουργηθούν.

Σημειώνεται ότι επί ποδός θα βρίσκεται στο σύνολό της η αστυνομική δύναμη Θεσσαλίας και επικεφαλής της επιχείρησης θα είναι ο στρατηγός Δραγατάκης, που είναι επικεφαλής στην Αστυνομία Θεσσαλίας. Εφόσον χρειαστεί θα ζητηθεί και η συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων από τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή