Ο «εξάστερος» θέλει να ρίξει από το θρόνο τη «βασίλισσα»

Print Friendly, PDF & Email

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεκινά απόψε (22:15) την προσπάθειά του για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague. Αντίπαλός του στα playoffs είναι η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης. Ο «εξάστερος» θέλει να ρίξει από το θρόνο τη «βασίλισσα της Ευρώπης» για να προκριθεί στο Final Four της Βιτόρια και να ανοίξει ο δρόμος για το έβδομο αστέρι.

Τα δύο πρώτα παιχνίδια, το σημερινό και της Παρασκευής, θα διεξαχθούν στη Μαδρίτη και στη συνέχεια η σειρά θα μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε εντυπωσιακό φίνις στην κανονική περίοδο της Euroleague με 7 νίκες στις 8 τελευταίες αγωνιστικές.

Πολλά στηρίζει στον Νικ Καλάθη για να «σπάσει» την έδρα της Ρεάλ. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μπουντούτσνοστ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Euroleague, που πέτυχε triple double, με 11 πόντους, 11 ριμπάουντ και 18 ασίστ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους Over/Under 12,5 πόντους του Νικ Καλάθη στο σημερινό πρώτο παιχνίδι των playoffs της Euroleague Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Ο Καλάθης είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Euroleague. Αγωνίστηκε και στα 30 παιχνίδια της κανονικής περιόδου και πέτυχε 368 πόντους. Ο μέσος όρος του είναι 12,3 πόντοι ανά αγώνα. Το ρεκόρ του είναι οι 27 πόντοι που σημείωσε στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Στους δύο αγώνες με τη Ρεάλ πέτυχε 17 πόντους στη Μαδρίτη και 14 στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή