Ο ερωτύλος Ζακ Σιράκ: «Τρία λεπτά σεξ, μαζί με το ντους»

Print Friendly, PDF & Email

Γυμνές γυναίκες που «φλέγονταν από πόθο» περίμεναν στην ουρά για να κάνουν σεξ με τον πρώην Γάλλο πρόεδρο Ζακ Σιράκ στο επίσημο προεδρικό αεροπλάνο. Το βιβλίο του Αρνό Αρντουάν με τίτλο Président, la nuit vient de Tomber περιγράφει με πιπεράτες λεπτομέρειες την ερωτική ζωή του προέδρου. Ο παντρεμένος Ζακ Σιράκ, που είναι σήμερα 84 ετών, είχε μια σειρά από ερωμένες και είχε το παρατσούκλι «τρία λεπτά, μαζί με το ντους». Ανάμεσα στις ερωμένες του ήταν «βουλευτές, υπουργοί, σύμβουλοι, γυναίκες της μεσαίας τάξης, αλλά και άγνωστες».

Το βιβλίο βασίστηκε σε συνεντεύξεις με τον Ντάνιελ Λε Κόντε, που ήταν κάποτε στενός συνεργάτης του Ζακ Σιράκ. «Έγδυνε τις γυναίκες και τις έκανε δικές του χωρίς προκριματικά» γράφει ο Αρντουάν. «Επειδή ο χρόνος ήταν πιεστικός, επειδή η ποσότητα είχε πάντα προτεραιότητα».Το αγαπημένο του μέρος ήταν το επίσημο προεδρικό αεροσκάφος του Ζακ Σιράκ, εκεί όπου απατούσε τη σύζυγό του Μπερναντέτ Σιράκ.

Το βιβλίο λέει χαρακτηριστικά: «Υπήρχαν οι τακτικές, οι αγαπημένες και τα ορεκτικά. Άλλες που μοιράζονταν το ίδιο αεροσκάφος με τον πρόεδρο, περίμεναν γυμνές στα ιδιωτικά του δωμάτια». Σε ένα ταξίδι στο νησί Ρεουνιόν, ο Ζακ Σιράκ ψιθύρισε στο αυτί μιας νεαρής γυναίκας που του ζήτησε αυτόγραφο: «Έλα στο δωμάτιό μου, αν θέλεις».

Την νύχτα που πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, το 1997, οι μυστικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον Ζακ Σιράκ γιατί ήταν στο κρεβάτι με την Ιταλίδα ηθοποιό Κλαούντια Καρντινάλε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή