«Ο Ηρακλής ενοχλεί και στη Γ’ Εθνική, δεν έχουμε χρόνο για διαιτητές καμικάζι»

Print Friendly, PDF & Email

Αιχμές για τη συμπεριφορά των διαιτητών άφησε σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής, σημειώνοντας ότι «δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με ανθρωπάκια και διαιτητές καμικάζι».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Την περασμένη Κυριακή στον Λαγκαδά νιώσαμε για άλλη μια φορά στο πετσί μας, τι συμβαίνει στο ποδοσφαιρικό ολιχαρχικό σύστημα όταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ συσπειρώνεται.

Νιώσαμε για άλλη πολλοστή φορά,ότι η μάχη που δίνουμε, δεν εξαρτάται μόνο από την μπάλα που παίζουμε στο χορτάρι, διότι εκεί οι αντίπαλοι μας, γνωρίζουν καλά, πως δεν έχουν τύχη.

Νιώσαμε, το πόσο ενοχλεί όταν ο ΛΑΟΣ του ΗΡΑΚΛΗ μαζικά τα παίρνει παραμάζωμα όλα και οδηγεί την ομάδα του στην κορυφή.

Το πόσο ενοχλητικό είναι για τους υπόλοιπους να βλέπουν την κερκίδα του ΗΡΑΚΛΗ γεμάτη παλμό, πάθος, πραγματική αγάπη για την ομάδα.

Είναι πραγματικά δύσκολο να αποδεχθούν όλοι αυτοί πως ακόμη και στη Γ’ Εθνική, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ενοχλεί, είναι εδώ και γιγαντώνεται. Ότι παρά τα εμπόδια που θέτουν, βρίσκει τον τρόπο να πατάει στα πόδια του και να επιστρέφει. Άλλο λοιπόν δεν έχει.

Ως εδώ ήταν, τέλος! Άλλο αστέρι στη φανέλα δεν θα βάλουμε. Μη νομίζετε πως πάθαμε καμιά αμνησία, για ότι έχει συμβεί μέχρι σήμερα, μα τώρα δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με ανθρωπάκια και διαιτητές καμικάζι.

Ολοι αυτοί είναι πολύ μικροί και η ιστορία του Ηρακλή πολύ μεγάλη και βαριά. Δεν μας το επιτρέπει να ασχοληθούμε μαζί τους. Θα ασχοληθούμε μόνο με αυτό που έχουμε ξεκινήσει. Να κάνουμε τον ΗΡΑΚΛΗ μεγάλο και τρανό, στηριζόμενοι στα δικά μας πόδια.

Και αύριο θα το αποδείξουμε για μια ακόμη φορά, γεμίζοντας το Καυτανζόγλειο στον αγώνα με τον Άρη Παλαιοχωρίου (15.00). Απέναντι στα εμπόδια που μας βάζουν, εμείς θα αντιπαρατάξουμε τη μαζικότητα, τη συμμετοχή και την αγάπη μας για τον ΗΡΑΚΛΗ.

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

Εμείς, η διοίκηση και τα μέλη της προσωρινής διοίκησης του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζουμε όλα μας τα τμήματα. Το ίδιο αγκαλιάζουμε και το ποδόσφαιρο τμήμα, στην προσπάθεια που κάνει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Καλούμε λοιπόν όλους τους οπαδούς, τους φιλάθλους, τον απλό κόσμο να αποδείξει ότι η συσπείρωση, είναι το όπλο μας απέναντι στην ασχήμια του ποδοσφαίρου.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΡΙΟ…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή