«Ο Ηρακλής θα πληρώσει τις οφειλές του μόνο αν παίξει στη Super League 2»

Print Friendly, PDF & Email

Στον Ηρακλή παραδέχθηκαν ανοικτά, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης για την ενεργοποίηση ποινών συνολικά 33 βαθμών για οφειλές σε 11 ποδοσφαιριστές, ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στη νέα Football League, αν υποβιβαστούν σ’ αυτήν την κατηγορία.

Αυτό αποκάλυψε δημοσίευμα του flnews την Πέμπτη κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αδειάσει μία θέσης από τη Football League της νέας περιόδου.

Πλέον αναμένεται να επικυρωθεί την Παρασκευή (24/5) ή το αργότερο ως τη Δευτέρα η βαθμολογία της φετινής Football League, ώστε ο Ηρακλής να υποβιβαστεί και τυπικά με 40 βαθμούς στη νέα Football League.

Αν του αφαιρεθούν βαθμοί πριν την επικύρωση τότε θα υποβιβαστεί στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία διότι ο Ηρακλής θα πάει στους επτά βαθμούς και θα είναι τελευταίος και τη θέση του στη Football League θα πάρει ο Ηρόδοτος. Όμως κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο, εφόσον δεν υπάρχει ακόμη δικαστική απόφαση για την ποινή αφαίρεσης 33 βαθμών.

Ημερομηνία-σταθμός είναι η 11η Ιουνίου, αφού τότε θα εκδικαστεί η υπόθεση του Ηρακλή που πήρε παράταση. Τότε κινδυνεύει με ποινή -33 βαθμών και θα του ζητηθεί να δηλώσει την κατηγορία που θα παίξει, δηλώνοντας στη συνέχεια αδυναμία να αγωνιστεί στη νέα Football League.

Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Μανώλης Αλαφραγκής, τόνισε από την πλευρά του στην εκδίκαση της υπόθεσης του «Γηραιού» ότι τη λύση θα τη δώσει η ΕΠΟ. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχει σημασία πού θα βρίσκεται ο Ηρακλής. Η λύση θα βρεθεί από την ΕΠΟ. Ο Υφυπουργός έχει πετάξει το μπαλάκι στην ΕΠΟ αν στη Super League 2 μετάσχουν 12 ή 14 ομάδες. Αν αποφασιστεί πρωτάθλημα με 14, η ΠΑΕ Ηρακλής θα έχει εγγυημένα έσοδα 800 χιλιάδες και θα πληρώσει. Αν αποφασιστεί πρωτάθλημα με 12, τότε δε θα είναι στη Super League 2. Είτε βγάλετε απόφαση τώρα, είτε σε 15 ημέρες, μόνο αν παίξει στη Super League 2, θα έχουν ελπίδα οι ποδοσφαιριστές να πληρωθούν».

Έτσι, αναβλήθηκαν για τις 11 Ιουνίου οι υποθέσεις των Σεραφείμ Γιαννίκογλου, Παναγιώτη Κυνηγόπουλου, Δημήτρη Βοσνακίδη, Αντώνη Ηλιάδη, Άλμπερτ Ρούσσου, Αργύρη Μπαρέττα, Λευτέρη Ιντζόγλου, Λεωνίδα Αργυρόπουλου, Αριστοτέλη Καρασαλίδη, Βασίλη Αγγελόπουλου και Βασίλη Καραγκούνη.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή