Ο Ισραηλίτης Γκρίνφελντ στο Μπακάκ-Ολυμπιακός, ο Σλοβένος Βίντσιτς στο ΠΑΟΚ-Αγιαξ

Print Friendly, PDF & Email

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ματς του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, την ερχόμενη Τετάρτη (7/8) θα διευθύνει ο Ισραηλίτης, Ορελ Γκρίνφελντ. Ο Γκρίνφελντ έχει στο ενεργητικό του 11 αγώνες σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δύο σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και δέκα σε προκριματικά είτε της μίας είτε της άλλης διοργάνωσης.

Είναι γνωστός στο ελληνικό καθώς έχει διευθύνει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν ελληνικές ομάδες. Τη σεζόν 2016/17 ήταν στην αναμέτρηση Αστάνα – Ολυμπιακός 1-1 για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρυσι είχε διευθύνει τη μεγάλη ανατροπή του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας με 3-2 στην Τούμπα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είχε οριστεί και στο ΑΕΚ – Μπενφίκα 2-3 για τους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης.

Στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ την Τρίτη (6/8) στην Τούμπα, η UEFA επέλεξε τον Σλοβένο, Σλάβκο Βίντσιτς. Και αυτός με αρκετά ευρωπαϊκά παιχνίδια στα πόδια του. Εχει 16 αγώνες σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ και πέντε σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης έχει 13 ματς σε προκριματικά των δύο διοργανώσεων.

Επίσης γνωστός τους Ελληνες φιλάθλους. Πέρυσι είχε διευθύνει το Ολυμπιακός – Μπέρνλι 3-1 για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ τη σεζόν 2016/17 είχε σφυρίξει το Αρούκα – Ολυμπιακός 0-1 για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και το ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα 0-0 για τους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή