Ο… καβγάς για ένα πανό και ο Λιθουανός που ταυτοποιήθηκε για τα επεισόδια στου Ρέντη

Print Friendly, PDF & Email

Ένας Λιθουανός είναι ανάμεσα στα τέσσερα άτομα που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται από την αστυνομία για τα επεισόδια, που έγιναν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Youth League, Ολυμπιακός-Μπάγερν.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή» με βάση τα στοιχεία που έχει μέχρι στιγμής στη διάθεσή της αστυνομία η επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού σε αυτούς της Μπάγερν έγινε με σκοπό να τους αφαιρέσουν ένα πανό το οποίο κατά πληροφορίες αναρτήθηκε αργότερα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά σύντομα «κατέβηκε».

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί είναι για βαριές σωματικές βλάβες, όμως αναμένεται ότι δεν θα «σταθεί», αφού τα τραύματα των φιλάθλων της Μπάγερν ήταν ελαφρά και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησαν από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έχει συλλάβει ήδη ένα πρόσωπο κάνοντας χρήση φωτογραφιών και βίντεο από το συμβάν.

Τι λέει η αστυνομία

Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότ περί τις 18:45 της περασμένης Τρίτης άγνωστοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού με καλυμμένα πρόσωπα και κρατώντας ξύλα, ρόπαλα και φωτοβολίδες διέσχισαν τον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους φιλάθλους της Μπάγερν από τους οποίους αφαίρεσαν ένα πανό. Ο αγώνας διεκόπη για τριάντα λεπτά. Τραυματίστηκαν τρεις φίλαθλοι της Μπάγερν και ένας σεκιούριτι, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στις 19:25 έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» φίλαθλοι του Ολυμπιακού επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα, σίδερα και μπουκάλια κατά των αστυνομικών και των φιλάθλων της Μπάγερν, που μόλις είχαν αφιχθεί και οι οποίοι «απάντησαν» με ρίψεις μπουκαλιών μπύρας.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να μη γενικευθούν τα επεισόδια.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή