Ο Καλογερόπουλος κατήγγειλε στην ΓΑΔΑ ότι του έστησαν ενέδρα στην Ηλιούπολη

Print Friendly, PDF & Email

Ο διεθνής διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος προχώρησε σε καταγγελία στη ΓΑΔΑ και στο τμήμα αθλητικής βίας αναφορικά με ενέδρα που του είχαν στήσει κουκουλοφόροι με μηχανάκια.

Συγκεκριμένα ο διαιτητής του συνδέσμου Αθηνών και αστυνομικός στο επάγγελμα κατήγγειλε ότι τρία μηχανάκια με συνολικά έξι επιβάτες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και τις πινακίδες των μηχανών, του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το γήπεδο της Ηλιόπουλης, κατά την αποχώρησή του από τον αγώνα Χαραυγιακός – Αθηναϊδα 5-0 για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών.

Ο Καλογερόπουλος στην καταγγελία του τόνισε πως αντιλήφθηκε εγκαίρως τους κουκουλοφόρους και κατάφερε να τους διαφύγει χρησιμοποιώντας άλλον δρόμο. Επίσης τόνισε στις αστυνομικές αρχές ότι οι δράστες είχαν καλύψει τις πινακίδες στα μηχανάκια, που επέβαιναν.

Όσον αφορά την φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League, ο Καλογερόπουλος έχει διαιτητεύσει μόνο έναν αγώνα στην τρίτη αγωνιστική. Πρόκειται για τον Ξάνθη – ΟΣΦΠ 1-1, προκαλώντας τα παράπονα του ΟΣΦΠ για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Λισγάρα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή