Ο Καραντώνης έκανε τον Θεοδωρίδη να ξεχάσει τους Ευαγγέλου και Ζαχαριάδη!

Print Friendly, PDF & Email

Μέλι έσταζε για τον διαιτητή του αγώνα με την Ξάνθη, Καραντώνη, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και κριτής των διαιτητών, Σ. Θεοδωρίδης. Με αφορμή το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής της ΕΠΣ Ημαθίας και με το οποίο ο ΟΣΦΠ άνοιξε το σκορ ο Θεοδωρίδης είπε: “Πρώτη φορά ήταν άψογη η διαιτησία, είδε το πέναλτι και το σφύριξε αμέσως. Ήταν άμεμπτος στα πάντα μαζί με τους επόπτες και μακάρι να γίνονται τέτοιες διαιτησίες. Αυτό θέλουμε το 50-50…”.

Ήταν τόσο ευχαριστημένος ο Θεοδωρίδης που ξέχασε ότι δεν είναι η “πρώτη φορά” που εκφράζει την ικανοποίησή του για τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα.

Η “πρώτη φορά” ήταν για τον Ευαγγέλου στον αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο. Μετά τη λήξη ο Θεοδωρίδης είπε ότι “ήταν η καλύτερη διαιτησία που έχει παίξει τον Ολυμπιακό”.

Στον Πανιώνιο, ωστόσο, δεν ήταν ικανοποιημένοι από τις αποφάσεις τους διαιτητή και εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας ζητώντας “να γλιτώσει το ποδόσφαιρο από διαιτητές «τύπου» Ευαγγέλου”.

Δεν είναι όμως ούτε η δεύτερη φορά. Η δεύτερη φορά ήταν μετά τον αγώνα Κασσιόπη – ΟΣΦΠ. Παρά τον επικοινωνιακό ορυμαγδό που είχε δημιουργηθεί από “ερυθρόλευκα” ΜΜΕ για τον ορισμό του εκ της ΕΠΣ Μακεδονίας ορμώμενου, Πρ. Ζαχαριάδη, ο Θεοδωρίδης παραδέχτηκε ότι «οι διαιτητές ήταν άψογοι, τα ψευτολάθη δεν τα συζητώ, οι επόπτες ήταν άψογοι όπως και ο τέταρτος. Με τέτοιους διαιτητές θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Όμως η ικανοποίηση για το πέναλτι που έδωσε ο Καραντώνης στο ματς με την Ξάνθη, έκανε τον Θεοδωρίδη να ξεχάσει τους Ευαγγέλου και Ζαχαριάδη και να κάνει λόγο για “άψογη διαιτησία”, που είδε για “για πρώτη φορά”…

Στις εθιμοτυπικές δηλώσεις στην κάμερα της Nova ο Σάββας Θεοδωρίδης, μετά το Ολυμπιακός – Ξάνθη 3-0, είπε μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είδαμε πως μπήκε η Ξάνθη στο ματς. Δυνατά, χτύπησαν το παιχνίδι και έτσι πρέπει να κάνουν σε όλα τα παιχνίδια. Μπράβο της. Πρώτη φορά ήταν άψογη η διαιτησία, είδε το πέναλτι και το σφύριξε αμέσως. Ήταν άμεμπτος στα πάντα μαζί με τους επόπτες και μακάρι να γίνονται τέτοιες διαιτησίες. Αυτό θέλουμε το 50-50, είδαμε τι ωραίο θέαμα παρουσίασε ο Ολυμπιακός, ο κόσμος πληρώνει και φέρνει παιχταράδες. Είδατε πόσο κόσμο είχε το γήπεδο σε ένα παιχνίδι με την Ξάνθη, έχει ενθουσιαστεί με την πρόοδο και τους παίκτες. Δεν φαίνεται ακόμα το έργο του προπονητή αλλά φαίνεται η αξία των παικτών. Συγχαίρω τους πάντες.

Την Τετάρτη (σ.σ. αγώνας κυπέλλου με την ΑΕΚ) είναι πολύ περίεργο το ματς, θέλω οι φίλαθλοί μας να είναι κόσμιοι γιατί δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί από παρατηρητές. Να σείεται το γήπεδο από την ιαχή “Ολυμπιακός”, δεν θέλουμε βεγγαλικά διότι κινδυνεύει ο σύλλογος με τέτοια πράγματα. Άλλοι ανάβουν βεγγαλικά και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους, στον Ολυμπιακό είχε πέσει ένας αναπτήρας, στο Βελιγράδι εμείς φάγαμε 500 αναπτήρες στο κεφάλι και δεν έγινε τίποτα. Θέλει προσοχή.

Είναι δύο μεγάλες ομάδες, οι φίλαθλοι δεν θα σταματήσουν να φωνάζουν “Ολυμπιακός”, θα γίνει ολυμπιακό πανηγύρι την Τετάρτη. Κινδυνεύει ο Ολυμπιακός, τα λέω ευθέως, όλοι κυνηγούν τον Ολυμπιακό.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή