«Ο κόσμος του ΠΑΣ ήταν πάντα φιλόξενος σε αντίπαλους οπαδούς»

Print Friendly, PDF & Email

Στροφή 180 μοιρών έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα. Αρχικά είχαν εκδώσει επιθετική ανακοίνωση αναφορικά με τη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» για τον αγώνα της Κυριακής, ωστόσο στη συνέχεια με νέα ανακοίνωσή τους ξεκαθαρίζουν πως «ο κόσμος της ομάδας ήταν πάντα φιλόξενος σε αντίπαλους φιλάθλους και οπαδούς».

Η πρώτη ανακοίνωση του συνδέσμου «Azzurra Familia»:

«Δύο μέρες τώρα έχει ξεκινήσει ο πρόλογος της Σαλονίκης να ουμε, όλοι Γιάννενα, λαοθάλασσα θα γεμίσει τους Ζωσιμάδες.. 
Τικ τακ λέει η θύρα 4 παγουραδες.. Αντε με το καλό παιδιά να έρθετε, να δούμε ποιος κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο.. 
Νομίζετε πάτε Καβάλα, δράμα, λάρισα κτλ.. 
ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ ΓΙΆΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ ΚΑΛΆ ΌΛΟΙ…
ΌΛΑ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΈΝΑ ΖΕΣΤΌ ΤΡΙΉΜΕΡΟ στη μέση του χειμώνα..
ΜΌΝΟ ΠΑΣ ΡΕ ΦΛΏΡΟΙ…».

Η δεύτερη ανακοίνωση του συνδέσμου «Azzurra Familia»:

«Επειδή γενικά ο καθένας φαντάζεται και λέει και εξηγεί αλλιώς κάτι που διαβάζει θα θέλαμε να εξηγήσουμε κάποια πράγματα..

Παντα, στο παρελθόν και στο παρον και στο μέλλον ο φίλαθλος και οπαδικος χώρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ήταν υπέρ των μετακινήσεων και παρουσίας κόσμου και των 2 ομάδων, καθώς και αυτός (ο κόσμος) γούσταρε και γουστάρει να πηγαίνει εκδρομές και να βλέπει την καψούρα του και σε άλλα γήπεδα.. Χαιρόμαστε που την Κυριακή θα υπάρχει αντίπαλος κόσμος, επιτέλους για μια καλή <κόντρα > στην κερκίδα.. Η πόλη μας και ο κόσμος του ΠΑΣ πάντα ήταν φιλόξενος σε αντιπάλους φιλάθλους και οπαδούς που ταξιδεύουν εδώ για να δουν και αυτή με την σειρά τους την δική τους ομάδα, εφόσον σεβονται την πόλη και την φιλοξενία της..

Την Κυριακή, το παιχνίδι είναι από τα ποιο σημαντικά των τελευταίων χρόνων.. Η ομάδα είναι πάνω στην αλλαγή ψυχολογίας με το διπλό στον νιονιο και ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ο επαναληπτικός με τα τυριά στο κύπελλο.. ΌΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ πρέπει να στηρίξουμε και να τονωσουμε με την παρουσία μας στο γήπεδο τους παίχτες μας και να τους δώσουμε ώθηση για να παλέψουν για τον κόσμο τους…

Αυτό που έχει γίνει τις προηγούμενες μέρες από την γενική προπαγάνδα που πάνε μερικοί να περάσουν έτσι όπως θέλουν, έβαλε αρκετό κόσμο σε μπρίζα και το κλίμα έτσι που έχει αρχίσει να σηκώνεται είναι πολύ καλό σε σχέση με αυτό π προϋπήρχε..

Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας, τον ερασιτέχνη ΠΑΣ και με τα τμήματα υποδομών του, τον απλό κόσμο, τους γονείς με τα παιδιά τους να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ποδοσφαιρική ομάδα..Δεν γίναμε ούτε μάθαμε στις χαρές εμείς…

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να πούμε σε όλους όσους πάρευρεθουν και από την μεριά του παοκ, να μην δώσουμε αφορμή στο σύστημα της αθηνας και της ανομίας που περιμένουν στην γωνία να τιμωρήσουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο και τις 2 ομάδες…

Ας μη δώσουμε πάτημα στην αστυνομία και στις αρχές που θα επιστρατευτούν για αυτό το παιχνίδι να είναι αυτοί το κεντρικό πρόσωπο στα δελτία και στις ειδήσεις μετά τον αγώνα..

Μακάρι και τα κοράκια να μην γίνουν κεντρικά πρόσωπα και να απολαύσουμε έναν όμορφο αγώνα, όπως ήταν κάθε χρόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι..

Προσοχή στην παε για τον τρόπο που θα χειριστεί το άδειο πάνω πέταλο γιατί μια κατάσταση σαν παλιότερα με τον αρη θα μπορούσε να γίνει αφορμή από θερμοκεφαλους για έκτροπα, τιμωρίες κτλ…

Πάμε δυνατά αλάνια…

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΈΧΩ ΠΟΝΟΚΈΦΑΛΟ…

Ραντεβού στα τσιμέντα..».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή