Ο Σουηδός Λίντμπεργκ νέο μέλος της ΚΕΔ, μένουν σε άλλα πόστα Κουκουλάκης, Τριτσώνης

Print Friendly, PDF & Email

Ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βίτορ Μέλο Περέιρα, γνωστοποίησε την Παρασκευή ότι τρίτο μέλος στην ΚΕΔ διορίζεται ο Σουηδός, Λιφ Λίντμπεργκ, και μαζί με τον Μάριν θα είναι οι τρεις άνδρες που θα έχουν την ευθύνη των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Ο 60χρονος Σουηδός έκανε καριέρα σε τοπ επίπεδο ως βοηθός διαιτητής, έχοντας επιλεχθεί από την UEFA στον τελικό του Euro 2000 και από τη FIFA στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2002. Μόλις σταμάτησε τη διαιτησία παρέμεινε στους κόλπους της UEFA ως παρατηρητής και ως εκπαιδευτής βοηθών διαιτητών στο πρόγραμμα CORE της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Οσο ήταν εν ενεργεία βρέθηκε στο πλευρό του κορυφαίου διαιτητή, Πιερλουίτζι Κολίνα, ο οποίος τώρα είναι μέλος της Επιτροπής Διαιτητών της UEFA. «Είναι από τους πιο έμπειρους εκπαιδευτές βοηθών διαιτητών και με τη γνώση του δίνει αξία στη δουλειά που κάνουμε», είπε για τον Λίντμπεργκ ο εμβληματικός Ιταλός ρέφερι.

Σε ό,τι αφορά στους Κουκουλάκη και Τριτσώνη, αμφότεροι μένουν εκτός της ΚΕΔ, ωστόσο παραμένουν στην ΕΠΟ με τον πρώτο να αναλαμβάνει ως υπεύθυνος για τη λειτουργία του VAR και τον δεύτερο να αναλαμβάνει τον τομέα της ανάπτυξης της διαιτησίας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή