Επασί: ”Ο Λεβαδειακός δεν με άφηνε να παίξω εξαιτίας του συμβολαίου μου”

Print Friendly, PDF & Email
Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Ντεβί Επασί κατήγγειλε σε δηλώσεις του σε γαλλική σελίδα ότι ο Λεβαδειακός τον έθεσε στο περιθώριο λόγω διαφωνίας ως προς το συμβόλαιο.

Αναλυτικά η δήλωση του Επασί:

«Έπαιξα στα πρώτα εννιά ματς στο πρωτάθλημα κι έπειτα τίποτα. Η ομάδα δεν με άφησε να παίξω εξαιτίας του συμβολαίου μου. Τ’ αποτελέσματα της ομάδας δεν ήταν καλά, αλλά η δική μου επίδοση ήταν καλή. Συνέχισα να προπονούμαι με την ομάδα, αλλά δεν έπαιζα πλέον. Τα Σαββατοκύριακα δεν περνούσαν. Όταν υπέγραψα συμβόλαιο με το Λεβαδειακό, τον Αύγουστο του 2017, υπήρχε μια ρήτρα.

Σύμφωνα με αυτή τη ρήτρα, το 10ο ματς που θα έπαιζα στη δεύτερη σεζόν (2018/2019) το συμβόλαιό του θ’ ανανεωνόταν αυτόματα. Μετά τα πρώτα εννιά ματς, πήγα βρήκα τον πρόεδρο και του ζήτησα να προσθέσει κάτι ακόμη.

Ήθελα να συμπεριληφθεί μια ρήτρα ελευθερίας στο συμβόλαιό μου. Συμφώνησε, αλλά ήθελε προφορική συμφωνία κι όχι γραπτή. Για μένα ήταν αδιανόητο. Μετά οι συζητήσεις διεκόπησαν. Το μπρα-ντε-φερ συνεχίστηκε μέχρι το Φεβρουάριο και το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Τότε αποδέχθηκε τη ρήτρα, η οποία ισχύει από αυτό το καλοκαίρι».

Για το πώς πήγε στο Λεβαδειακό έπειτα από το κάλεσμα του Ζοζέ Ανιγκό: «Πήγα στο Λεβαδειακό γιατί ο Ζοζέ Ανιγκό με εμπιστεύτηκε. Ήταν το καλοκαίρι του 2017 κι έκανα προετοιμασία με τον προσωπικό μου γυμναστή. Έλαβα μια ειδοποίηση στο κινητό μου από το Foot Mercato ότι ο Ζοζέ Ανιγκό ανέλαβε μια ομάδα. Κάλεσα τον ατζέντη μου και του είπα τα νέα. Του ζήτησα να πάρει τηλέφωνο τον Ανιγκό και να μάθει εάν είχε ανάγκη τερματοφύλακα. Ύστερα από δύο ημέρες πήγα να δοκιμαστώ.  Ο Ανιγκό μου είπε: “Μένεις ή φεύγεις άμεσα”. Δοκιμάστηκα και υπέγραψα».

Για το μέλλον του: «Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες στην Ελλάδα, τη Γαλλία και το εξωτερικό. Θα επιστρέψω στο Παρίσι και θα συζητήσω με τους εκπρόσωπους μου για να βρω την καλύτερη λύση».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή