Ο Λιβάγια «χτύπησε» στο 95’ και η ΑΕΚ έφυγε με ισοπαλία από τη Λεωφόρο

Print Friendly, PDF & Email

Ο Παναθηναϊκός είχε στριμώξει για τα καλά την ΑΕΚ με ένα γκολ του Μολέντο στο 10’, όμως ο Λιβάγια σκόραρε στο 95’ με αποτέλεσμα η «Ενωση» να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λεωφόρο (1-1) και να παραμείνει στην κορυφή περιμένοντας το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ-Ατρόμητος.

Οι «πράσινοι» ήταν πιο αποτελεσματικοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως η αποχώρηση από το γήπεδο του σκόρερ τους στο 37’ έπειτα από σύγκρουση με τους Βλαχοδήμο και Βράνιες (μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και έκανε επτά ράμματα) έδωσε ώθηση στους φιλοξενούμενους για να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο από το ματς.

Στο δεύτερο μέρος οι εντάσεις δεν έλειψαν, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αποβάλλεται στο 86’ κατά τη διάρκεια έντασης μεταξύ των Βιγιαφάνες και Λόπες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέδο (37’ λ.τ. Κουτρουμπής), Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ (67’ Αλτμαν), Λουντ, Μολίνς (90’ Ρέις).

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος Μπακάκης (71’ Γιακουμάκης), Γκάλο, Σιμόες, Γαλανόπουλος (65’ Αϊντάρεβιτς), Λόπες, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (54 Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή