Ο νεότερος οδηγός Drift στον κόσμο στo 14ο Motor Festival του ΟΑΚΑ!

Print Friendly, PDF & Email

Το Motor Festival επιστρέφει στο ΟΑΚΑ το τριήμερο 3 έως και 5 Μαΐου για να επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά τον τίτλο της κορυφαίας γιορτής της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα. Και από αυτήν τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει το νέο παιδί θαύμα του ελληνικού (και όχι μόνο) Drift.

Ο νεότερος… μάχιμος αυτή τη χρονική στιγμή Drifter στον κόσμο ακούει στο όνομα Παύλος Σαμαράς και είναι μόλις εννέα ετών! Ξεκίνησε να ντριφτάρει σε ηλικία 7,5 ετών και ήδη έχει πάρει μέρος σε αγώνες δεξιοτεχνίας οδηγώντας εντός πίστας… καλλιτεχνικά το δυνατό BMW E30, συναρπάζοντας όσους τον έχουν παρακολουθήσει!

Ο 9χρονος Παύλος Σαμαράς αγαπά αυτό που κάνει, έχει όνειρο να αγωνιστεί στο εξωτερικό, προπονείται εντατικά κάθε εβδομάδα, στέλνει το μήνυμα για ασφαλή οδήγηση εντός πίστας κι έχει δώσει ραντεβού το τριήμερο 3 έως και 5 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο για να… απογειώσει το κοινό του 14ου Motor Festival!

Ο McQueen στην πίστα για μικρούς και μεγάλους

Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς είχε δώσει την υπόσχεση για το πιο επικό, πιο θεαματικό και πιο συναρπαστικό event. Έτσι το 14ο  Motor Festival «The Mars Generation», που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην Αθήνα, θα αποτελέσει λόγο… απόδρασης από τη ρουτίνα της καθημερινότητας για μικρούς και μεγάλους.

Μία ακόμη έκπληξη, από εκείνες που σταδιακά θα ανακοινώνονται μέχρι και την έναρξη της διοργάνωσης, είναι  ο McQueen η αστραπή! Θα είναι κι εκείνος στο ΟΑΚΑ στη διάθεση του κοινού για αναμνηστικές φωτογραφίες, αλλά και για κάποιους τυχερούς να  το οδηγήσουν στην αρένα του Motor Festival!

Και όπου λόγος για αρένα; Οn& Off Road. Κοινώς ασφάλτινη και χωμάτινη αρένα, πάνω στις οποίες τα shows μιας επίλεκτης ομάδας θεάματος επαγγελματιών οδηγών από Ελλάδα και εξωτερικό εγγυώνται ότι θα… κόψoυν την ανάσα και ότι θα «απογειώσουν» και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Τα Motocross shows, Stunt & Extreme Stunt Shows, Trial Shows, Drift Shows, Drag Shows, 4X4 Shows, Kart & Mini Moto Shows από τους επαγγελματίες οδηγούς του Motor Festival είναι ένα μέρος του μενού των όσων θα διαδραματίζονται στην αρένα του ΟΑΚΑ, ακριβώς δίπλα από την έκθεση του 14ου Motor Festival  που θα περιλαμβάνει  εκατοντάδες κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, νέα μοντέλα αυτοκινήτων, φορτηγών και μοτοσυκλετών, εκθέτες που έχουν να κάνουν με τον χώρο της βελτίωσης, εκθέτες από τον χώρο των αξεσουάρ,  περιποίησης και ανταλλακτικών, Truck section & 4×4 section, service Park με τα αγωνιστικά και εκθέτες με Service, καύσιμα και λιπαντικά.

Το ραντεβού έχει δοθεί!14o Motor Festival 3 έως και 5 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και απλά… απογειώνεσαι!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή